Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prințul Harry, declarație după moartea Reginei Elisabeta. Ce n-a avut curajul să-i spună ducele de Sussex bunicii lui când aceasta trăia

Prințul Harry, declarație după moartea Reginei Elisabeta
Prințul Harry, declarație după moartea Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, la Castelul Balmoral din Scoția. Familia Regală este în doliu, suferind cumplit după pierderea monarhului. Toți au transmis mesaje emoționante, aducând omagii suveranei, însă prințul Harry a uimit declarațiile sale.

Ducele de Sussex a făcut public un mesaj emoționant, la câteva zile după moarte bunicii sale, numind-o pe aceasta „o busolă călăuzitoare” datorită exemplului ei de angajament față de serviciu și datorie. Mai mult, acesta a mărturisit că prețuiește enorm timpul pe care l-a petrecut cu bunica lui.

Citește și: Prințul Harry va regreta ultima conversație cu prințesa Diana pentru tot restul vieții sale. Ce s-a întâmplat în momentul când mama sa a murit

„A fost admirată și respectată la nivel global. Grația și demnitatea ei de neclintit au rămas reale de-a lungul vieții și aceasta va fi moștenirea ei veșnică. Viața, desigur, constă în despărțiri finale, la fel ca și în prime întâlniri. Buni, în timp ce despărțirea finală ne aduce multă tristețe, sunt veșnic recunoscător pentru primele noastre întâlniri: de la primele mele amintiri din copilărie cu tine, până la prima dată când ne-am văzut și tu erai comandantul meu, la momentul în care ai cunoscut-o pe draga mea soție și i-ai îmbrățișat pe strănepoții tăi iubiți. Prețuiesc aceste clipe petrecute cu tine, precum și celelalte momente speciale. Și vorbind despre prime întâlniri, îl onorăm acum pe tatăl meu în noul său rol, cel de rege Charles al III-lea. Îți mulțumesc pentru devotamentul tău, pentru sfaturile sănătoase și pentru zâmbetul molipsitor. Și noi, la rândul nostru, zâmbim când știm că tu și bunicul v-ați reunit și sunteți împreună în pace”, se arată în mesajul transmis de prințul Harry.

Prințul Harry și Meghan Markle, alături de prințul William și Kate Middleton la Castelul Windsor

Prințul William și prințul Harry au îngropat securea războiului și s-au întâlnit pentru a merge împreună cu soțiilor lor la Castelul Windsor, acolo unde oamenii care au slujit-o pe Regina Elisabeta a II-a au adus omagii florare suveranei. Cei doi prinți, împreună cu Meghan Markle și Kate Middleton s-au plimbat prin fața Castelului, au citit mesajele transmise de cetățenii britanici și au salutat cu zâmbetul pe buze oamenii adunați pentru a-și arăta recunoștința față de regretatul monarh.

Citește și: Ultima apariția a Reginei Elisabeta a II-a. Detaliu care a prezis moartea sa

Întâlnirea a avut loc după ce prințul William i-a transmis un mesaj emoționant fratelui său și l-a rugat să i se alăture în timpul vizitei la Castelul Windsor, de dragul bunicii lor. Deși anterior se credea că prințul William i-a trimis mesajul fratelui său la îndemnul tatălui lor, Regele Charles, se pare că moștenitorul tronului a făcut acest gest din dorința proprie, trimițându-i lui Harry o ramură de măslin și un mesaj prin care îl roagă să ia parte la eveniment, potrivit publicației Daily Mail.

„S-a întâmplat foarte repede. A fost remarcabil cum Harry a acceptat, mai ales că cei doi frați nu s-au văzut în Scoția”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite