ADVERTISEMENT

Ce făcea Kate Middleton în momentul în care Regina Elisabeta a II-a a murit. Ducesa nu a fost să o vadă pe suverană

Ce făcea Kate Middleton în momentul în care Regina Elisabeta a II-a a murit
Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a

Ziua de joi, 8 septembrie 2022, a fost o zi neagră pentru regatul Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, la Castelul Balmoral, înconjurată de cei mai apropiați membri ai familiei. Cu toate acestea, Kate Middleton, care este viitoarea regină consoartă, nu a fost prezentă atunci când suverana a murit.

Ce făcea Kate Middleton în momentul în care Regina Elisabeta a II-a a murit

În timp ce Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 96 de ani, se afla sub supraveghere medicală la reședința din Balmoral, Scoția, familia regala a început să se adune la Castel, dând primele semne că starea de sănătate a suveranei era mult mai gravă decât ne lăsau să credem.

„În urma unei evaluări suplimentare în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați de sănătatea Majestății Sale și i-au recomandat să rămână sub supraveghere medicală”, a transmis atunci, într-un comunicat oficial, Palatul Buckingham.

Citește și: Când și unde va avea loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Membrii apropiați ai familiei au fost informați și au pornit instant către Regina Elisabeta a II-a. Prințul Charles și Camilla, ducesa de Cornwall, au fost primii care au ajuns alături de Regină. Prințesa Anne se afla deja în Scoția, iar un purtător de cuvânt a confirmat că se află la Balmoral cu familia sa. Restul familiei regale s-a adunat treptat, cu o excepție.

Kate Middleton nu a mers la Castelul Balmoral să o vadă pentru ultima dată pe Regina Elisabeta a II-a. Ducesa de Cambridge a rămas acasă în Windsor, deoarece este prima săptămână de școală a copiilor. Miercuri, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis au început școală.

Regina Elisabeta a murit la vârsta de 96 de ani

Anunțul emoționant, transmis de președintele Klaus Iohannis, vine după ce serviciile casei regale au anunțat că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit azi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se află sub supraveghere medicală, de joi, la castelul Balmoral, după ce medicii săi au devenit îngrijorați cu privire la starea de sănătate a suveranei, scrie BBC.

„După o evaluare mai amănunțită în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați cu privire la sănătatea majestății sale, și au recomandat ca ea să rămână sub supraveghere medicală”, a transmis Casa Regală într-un comuniat oficial.

Citește și: Ultima apariția a Reginei Elisabeta a II-a. Detaliu care a prezis moartea sa

Suverana britanică, în vârstă de 96 ani, este cea mai longevivă din istoria țării și a sărbătorit recent jubileul de platină. Elisabeta a II-a a împlinit 96 de ani în 21 aprilie.

Încă de când s-a anunțat că medicii sunt îngrijorați de starea de sănătate a Reginei Elisabeta, Familia Reginei s-a adunat în jurul ei, venind din toată țara pentru a fi alături de suverană la Balmoral. Prințul William a sosit împreună cu unchii săi, prințul Andrew și prințul Edward, precum și cu soția prințului Edward, Sophie. Kate, ducesa de Cambridge, a rămas la Windsor, deoarece copiii ei și ai lui William au avut prima lor zi la o școală nouă. Prințul Harry se afla și el pe drum spre Balmoral, dar nu însoțit de soția sa Meghan, potrivit purtătoarei lor de cuvânt. Prințul Charles a ajuns ceva mai devreme la castelul Balmoral.

Te-ar putea interesa și