Warning: Undefined array key "options" in /home/r100535nara/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Obsesia lui Kate Middleton pentru pantofi
ADVERTISEMENT

Obsesia lui Kate Middleton pentru pantofii în două tonuri este o tendință fierbinte a toamnei – fiți atenți!

Kate Middleton
Kate Middleton

În cazul în care vă întrebați care este piesa must have a toamnei, avem un pont regal. Kate Middleton a purtat pantofi cu toc, în două tonuri, și știm și de unde puteți achiziționa aceste piese impecabile ale toamnei pentru a avea un look fabulos.

Pantofii în două tonuri, sunt un adevărat reprezentant al modei clasice, fie că este vorba de tocuri, balerini sau sandale. Ducesa de Cambridge iubește stilul atemporal, la fel de mult ca și noi. Ducesa Kate a purtat, atât stiletto cu toc înalt, cât și modelele similare în două tonuri, de la aspectul și grafica unui designer scump la perechi surprinzător de accesibile.

Citește și: Kate Middleton a purtat o pereche de cercei de la ZARA la premiile BAFTA 2023. Bijuteriile sunt din colecția nouă și costă doar 89 de lei

La un moment dat, Kate a ieșit purtând o pereche de pantofi cu toc de 440 de dolari, de la Alessandra Rich, combinându-i cu o rochie crem de la Suzannah London.

Pentru Royal Charity Polo Cup, ducesa Kate a stilizat o altă rochie albă cu pantofi, în două tonuri, de data aceasta la 195 de dolari, de la Camilla Elphick.

Citește și: Kate Middleton are cinci piese vestimentare fără de care „nu poate trăi”. Iată ce nu-i lipsește prințesei din garderobă de toamnă

Încălțămintea Alicia Taupe și Black sunt aproape sold out, doar câteva dimensiuni mai sunt disponibile pentru pre-comandă. Dacă trebuie doar să vă puneți mâinile (bine, picioarele) pe o pereche de pantofi în două tonuri, aprobați de ducesa regală, am găsit câteva perechi izbitor de asemănătoare, de care suntem siguri că Kate le-ar iubi și ea la rândul ei.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite