Comunicate

Comunicate

MILLE 18 – Events redefinește conceptul evenimentelor private în București. O locație rafinată de tip rooftop, îmbogățită de istoria orașului

Situată în noul centru istoric al Capitalei, locația Mille 18 – Events oferă priveliște panoramică unică și un cadru perfect pentru orice tip de eveniment special. Noul hub de evenimente este plasat în inima orașului, un loc unde prind contur trecutul și prezentul datorită poziționării strategice la ultimul etaj al

Citeste mai mult »
Comunicate

Venituri suplimentare pentru comercianții români – Danubius Exim și Footprints AI transformă bonurile fiscale în câștiguri suplimentare

Danubius Exim, lider în soluții fiscale de peste 30 de ani, și Footprints AI, companie românească de tehnologie ce produce și comercializează una dintre cele mai avansate platforme de retail media și retail data insights din lume, operând și cea mai extinsă rețea de retail media din România și din

Citeste mai mult »
Comunicate

Meridian Taxi lansează un nou parteneriat: mobilitate urbană dedicată publicului Teatrului Național București

Meridian Taxi, unul dintre liderii industriei de transport din Capitală, devine partener oficial de mobilitate al Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București (TNB), ca urmare a semnării unui protocol de colaborare menit să ofere spectatorilor o soluție sigură, rapidă și confortabilă de transport către și dinspre evenimentele culturale. Astfel, începând

Citeste mai mult »
Comunicate

Pullman Bucharest World Trade Center lansează La Galette | Sweet and Meet: un omagiu adus artei patiseriei franțuzești

La peste 30 de ani de la intrarea pe piața din România, Pullman World Trade Center Bucharest anunță deschiderea La Galette | Sweet and Meet, un spațiu încântător care îmbină arta patiseriei franțuzesti cu o experiență culinară modernă. Proiectul își propune să devină una dintre destinațiile de top din București

Citeste mai mult »
Comunicate

Lansarea Restaurantului Zeno Herăstrău: Un Nou Concept Culinar pentru Experiența Gastronomică din Capitală

Bucureștiul își adaugă o nouă destinație culinară de top, odată cu lansarea restaurantului Zeno Herăstrău, care înlocuiește precedentul Zexe Herăstrău. Inaugurat pe 15 decembrie, acesta aduce în prim-plan un concept gastronomic care celebrează diversitatea culinară globală, și conservă, totodată, bine-cunoscuta bogăție a bucătăriei românești. În spatele unei inițiative curajoase de

Citeste mai mult »
Comunicate

Florin Burescu a cucerit Bukarest Fashion Week. Colecția creatorului de modă, o privire către 2025

Florin Burescu, un nume sonor în moda românească, continuă să-și consolideze statutul de “Prinț al Modei” prin realizările remarcabile din 2024. Cea mai recentă confirmare a talentului său incontestabil a venit la Bukarest Fashion Week, desfășurat între 10 și 12 decembrie, unde designerul a impresionat cu o prezentare spectaculoasă. Evenimentul

Citeste mai mult »
Comunicate

Cel de-al treilea summit Rethink România: „La răscruce de timpuri”. Democrația, în centrul dezbaterii din 21-23 noiembrie

Cel de-al treilea summit Rethink România va avea loc în perioada 21-23 noiembrie la Poiana Brașov. Democrația va fi în centrul dezbaterii. Tema summitului este „La răscruce de timpuri. Democrație. Adevăr. Încredere” și propune „să construim un proiect de țară, creionând un spațiu public bazat pe încredere, în care ideile

Citeste mai mult »
Comunicate

Sciccheria Pipera anunță Etnafogllia – un nou eveniment colaborativ în parteneriat cu chef Giuseppe Raciti – și un nou Executive Chef, Ionuț Cătălin Vințeanu

Restaurantul Sciccheria Pipera continuă seria de experiențe colaborative și anunță un nou eveniment de excepție, cina Etnafogllia, o creație unică semnată de către chef Giuseppe Raciti, consultantul gastronomic al localului și chef al restaurantului Zash din Sicilia, premiat cu o stea Michelin, împreună cu Ionuț Cătălin Vințeanu, noul Executive Chef. Cina

Citeste mai mult »
Comunicate

Consultanță de recrutare pentru afacerile românești: personal calificat și necalificat din Nepal și alte țări

Nepalul devine una dintre principalele surse de forță de muncă non-UE pentru companiile din România care caută angajați calificați și necalificați în diverse domenii. Muncitorii nepalezi sunt recunoscuți pentru devotamentul și pregătirea lor în multiple sectoare, de la HoReCa (ospătari, picoli) la agricultură, alimentație publică, construcții și chiar servicii de

Citeste mai mult »