Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Kate Middleton a purtat un costum tricotat la Piatra Neamț. Proprietara fabricii, emoționată până peste cap: „Grația divină ne-a ajutat!”

Kate Middleton
Kate Middleton

Kate Middleton, cunoscută pentru eleganța sa de necontestat, a surprins cu apariția sa recentă la Nottingham Trent University, purtând un costum impresionant. Ceea ce a atras atenția este originea acestui costum, care a fost fabricat în România, mai precis în Piatra Neamț.

Zilele trecute, prințesa Kate a participat la un eveniment la Nottingham Trent University, unde a strălucit într-un costum tricotat crem de o eleganță rafinată, produs în România.

Citește și: Kate Middleton a purtat o pereche de cercei de la ZARA la premiile BAFTA 2023. Bijuteriile sunt din colecția nouă și costă doar 89 de lei

„Ieri au apărut fotografiile cu prințesa care, în vizită la Nottingham University, a purtat acest costum tricotat, impecabil de altfel. Desenat, croit, tricotat și exportat din Piatra Neamț pentru un brand francez considerat hibrid între lux și haine abordabile pentru toți. Fabrica din România, care produce și sub propriul nume și pentru unele dintre cele mai exclusive mărci din lume, este o afacere de familie, apărută după 1990, în care mama, fiica și nepoatele fac parte din întreg. Întâmplarea face că e o companie ale cărei cliente suntem și noi, eu și fetele mele, plus multe dintre prietene.”, a scris pe pagina sa de Facebook jurnalista Irina Păcurariu.

Kate Middleton
Kate Middleton

Citește și: Obsesia lui Kate Middleton pentru pantofii în două tonuri este o tendință fierbinte a toamnei – fiți atenți!

De asemenea, Monica Pecheanu Augsburg, proprietara afacerii, a transmis un mesaj prin care a împărtășit această realizare: „Fabrica noastră, Augsburg, a lucrat acest compleu! Simt cum grația divină ne-a ajutat, după atât de multă dăruire, muncă! Mulțumesc mamei, Nadiei, întregii echipe, pentru aceste momente! Așa cum a visat mama… O afacere de familie…”

Afacerea a fost fondată în anii ’90 de către Lucia Matasă, inginer textilist, care a început cu doar patru mașini de tricotat cumpărate la mâna a doua și cu bani împrumutați. Fabrica deținută de familie produce atât sub propriul brand, cât și pentru diverse branduri internaționale.

Te-ar putea interesa și