ADVERTISEMENT

Moment istoric la Fashion Week Paris! Bella Hadid a defilat într-o rochie realizată din spray direct pe piele

Bella Hadid la Fashion Week Paris/ Harper's Bazaar
Bella Hadid la Fashion Week Paris/ Harper's Bazaar

A fost un moment istoric la Fashion Week Paris, atunci când Bella Hadid a defilat într-o rochie creată pe loc, din vopsea. Celebrul model a intrat pe podium purtând doar o pereche de bikini, etalându-și corpul în toată splendoarea sa.

Bella Hadid, în vârstă de 25 de ani, a fost întâmpinată cu aplauze atunci când a apărut pe podium. Tânăra a adoptat poziții elegante în timp ce s-a lăsat „îmbrăcată” de designerii Sébastien Meyer și Arnaud Vaillant într-o rochie făcută pe loc, dintr-un spray prin tehnologia Fabrican. Această tehnologie instantanee cu pulverizare creează un material realizat din polimeri și fibre naturale sau sintetice.

Citește și: Hailey Bieber, omagiu adus prințesei Diana. Cât de mult seamănă soția lui Justin Bieber cu regretata prințesă

O echipă de specialiști, condusă de Dr. Manel Torres, managing director al Fabrican Ltd, a creat rochia slip Coperni minimalistă, perfectă pentru orice siluetă, iar rezultatul final a fost unul spectaculos, Bella Hadid defilând astfel într-o rochie albă mulată, cu umerii lăsați și cu decupaj pe picior, la spectacolul Coperni din Paris. „Am vrut să dedicăm acest moment doctorului Torres, pentru că respectăm atât de mult ceea ce face el. Am simțit că era absolut necesar ca el să conducă spectacolul – pentru noi, asta face experiența și mai magică.”, a declarat Arnaud Vaillant.

@camillecharriere

history made. @babybella777 @coperni

♬ original sound – Camille Charrière

„Este un mod a sărbători femeile de pretutindeni. Am vrut să ne actualizăm estetica într-un mod mai matur și științific”, a declarat Sébastien Meyer.

Desfășurat în Salle des Textiles de la Musée des Arts et Métiers din Paris, spectacolul a prezentat un amestec de momente vestimentare notabile. Designerii au folosit repere istorice pentru noile lor creații, având de la șolduri exagerate prin căptușeala pantalonilor croiți din lână, până la drapajul excesiv de materiale pe fustele mini. De asemenea, din colecție fac parte și jachete din piele, care pot fi legate inteligent în jurul taliei, oferind un look al secolului XIX-lea.

Acesta nu este singurul moment de acest fel care a fost făcut la o prezentare de modă. În anul 1999, Shalom Harlow a oferit un spectacol emblematic la show-ul lui Alexander McQueen. Aceasta se afla pe o placă de lemn, în mijlocul scenei, îmbrăcată într-o rochie multistratificată albă de hârtie, în timp ce se învârtea. În top acest timp, doi roboți aruncau vopsea neagră și verde neon pe rochia ei, lăsând publicul prezent la prezentarea de modă cu gura căscată.

Citește și: Tendințe fashion toamnă 2022. Ce se poartă toamna aceasta

Shalom Harlow/ Harper's Bazaar
Shalom Harlow/ Harper’s Bazaar

Acela a fost unul dintre cele mai cunoscute momente din industria modei din istorie, însă acum toată lumea vorbește despre momentul Bellei Hadid de la Paris.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite