Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cele mai extravagante rochii de mireasă create vreodată. Prețul unei astfel de rochii este uriaș

Cele mai extravagante rochii de mireasă create vreodată/ Freepik
Cele mai extravagante rochii de mireasă create vreodată/ Freepik

Când vine vorba de planificarea zilei mărețe de a te mărita, alegerea rochiei mult visate și dorite ar trebui să fie una dintre cele mai importante decizii pe care ar trebui să o iei. Din cauza multiplelor decizii și a diverselor modele de rochii, găsirea rochiei perfecte poate fi foarte stresantă. Dacă există ceva ce au în comun miresele este ideea de a găsi rochia perfectă, care să le scoată în evidență personalitatea și estetica lor.

S-a realizat un clasament al celor cinci rochii, care sunt considerate cele mai extravagante și care te vor scoate din anonimat, întorcând capul tuturor. Conform unui studiu realizat, costul mediu al unei rochii de mireasă, în America, este în jur de 1000$, iar majoritatea tind să se încadreze în zona sumei de 280-1650$, relatează Newsweek.

Romina, de Ines Di Santo

În timp ce, culoarea roșie este considerată culoarea încrederii în sine, iar albul este cea a purității, se poate ajunge la culoarea albastru. În mod tradițional, albastrul simbolizează curajul și dedicarea, la fel ca și dorința și înțelegerea, mult mai apropiate decât albul, în perioada noastră contemporană.
Această rochie creată de Ines Di Santo, este un vis devenit realitate, cu o inspirație din casele de modă Vincent Van Gogh, modelul Almond Blossom. Această modă a culorii albastre a avut mare succes în lumea modelelor de rochii de mireasă. Tot ce conține această culoare va avea mare căutare și în sezonul primăvară-vară a anului 2022-2023, așa că, mult succes viitoarelor mirese.

Citește și: Rochii ideale pentru nunțile de toamnă. Idei de ținute pentru acest eveniment

Romina, de Ines Di Santo
Romina, de Ines Di Santo

Quinn, de către Galila Lahav

Dacă există vreo rochie, care strigă de extravaganță, atunci, vorbim de rochia Quinn, rochie realizată de creatoarea de modă Galia Lahav. Inclusă în ultima colecție de primăvară a Lahavei, din anul 2023, această rochie de vis, este confecționată din cristale, care strălucesc foarte tare, în orice tip de lumină. Este un lucru bine de știut că, rochiile care strălucesc foarte tare, sunt una dintre cele mai mari noutăți ale modei anului 2022, conform Cosmopolitan. Această rochie, tip sirenă, cu un corset nud, cu tente albe și mărgele argintii, este ceva inedit. Poți, de asemenea, să porți o fustă voluminoasă peste această rochie pentru o doză și mai mare de extravaganță.

Quinn, de către Galila Lahav
Quinn, de către Galila Lahav

Jordi, de Mira Zwillinger

Direct pe podiumurile de Săptămâna modei a mireselor, mama-fiică a echipei de creatori de modă Mira Zwillinger, din Tel Aviv, Israel, este din nou în trend pentru sezonul primăvară-vară a anului 2023.
Aceste rochii sunt fără efort, pline de eleganță, chic, denumite Jordi, cu o talie subțire, material pe un singur umăr, o linie a gâtului asimetrică și cu un model abstract de flori.

Jordi, de Mira Zwillinger
Jordi, de Mira Zwillinger

Citește și: Preot fals în Japonia, cea mai convenabilă meserie pe care o poți avea în Țara Soarelui Răsare. Fascinați de Occident, niponii ar da orice pentru o nuntă în stil european

Aretta, de Eva Lendel

Dacă ești în căutarea unei rochii clasice create cu o tentă de dramă, ca poveste, atunci, această rochie Aretta, de Eva Lendel, marca ultimei colecții 2022, este, cu siguranță, ceea ce cauți cu adevărat. Cu un design cu umerii lăsați, fără gât, decorat cu mărgele, paiete și manșoane semi-transparente, această rochie este modelul potrivit pentru o mireasă elegantă. Puteți opta, de asemenea, pentru un look mult mai dramatic, în timpul ceremoniei, atașând un tull, la trena lungă.

Aretta, de Eva Lendel
Aretta, de Eva Lendel

Vis de poveste, de Paolo Sebastian

Cine nu ar dori să arate ca o adevărată prințesă în ziua nunții sale? Creată de brand-ul australian de modă Paolo Sebastian, această rochie de mireasă te poate duce în lumea prințeselor Disney și te poate transforma într-o prințesă preț de câteva ore, totul datorându-se broderiei cu fluturi. Poate să fie, de asemenea, asortat cu un voal cu mărgele, care îi poate oferi și mai multă strălucire look-ului tău. Mai pe scurt, acest design al rochiei, te va face să arăți, că ai trecut cu bine peste momentul de a spune DA, în fața altarului.

Vis de poveste, de Paolo Sebastian
Vis de poveste, de Paolo Sebastian

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite