ADVERTISEMENT

Gestul la care a recurs o mireasă după ce a observat că rochia pentru nuntă nu-i mai venea bine. Nimeni nu se aștepta la asta

Gestul la care a recurs o mireasă după ce a observat că rochia pentru nuntă nu-i mai venea bine/ Pixabay
Gestul la care a recurs o mireasă după ce a observat că rochia pentru nuntă nu-i mai venea bine/ Pixabay

O mireasă cu un simț practic, s-a aflat într-un moment tensionat, atunci când rochia care urma să-i fie rochie de nuntă, nu i s-a mai potrivit, așa că, a recurs la o creație proprie.

Nunțile pot fi niște evenimente extrem de stresante, de la stabilirea unor detalii fine și până la alegerea rochiei de mireasă pentru ziua cea mare. O mireasă s-a confruntat cu un obstacol de necrezut, după ce rochia pe care a ales-o pentru nuntă i-a fost mult prea mică și a rămas fără rochie cu 14 zile înainte de nunta ei. Femeia, cu un simț practic dezvoltat, și-a pus repede capul la contribuție și a luat la rând magazinele din New York pentru a obține o ținută de vis.

Citește și: Cele mai extravagante rochii de mireasă create vreodată. Prețul unei astfel de rochii este uriaș

Andrea Helfrich Presta a publicat un videoclip pe TikTok unde a dezvălui modul în care ea și cu croitoreasa ei au făcut o rochie uimitoare, într-un interval de timp limitat.

„Să creezi o rochie de mireasă nu a fost cea mai inteligentă idee, ci, sincer, a părut ca o glumă”, a scris femeia pe contul de TikTok.

Văzând că rochia comandată nu i se potrivește, aceasta a apelat la propriile idei. Andrea a explicat: „Este incredibil, dar aceasta este povestea adevărată a modului în care am făcut rochia de mireasă, cu 14 zile înainte de nunta mea”.

„Am ales culoarea, care se potrivea cu tonul pielii mele. Apoi am colindat șapte magazine de țesături. Am avut o viziune, mi-am dorit o rochie cu mânecă lungă, cu un spate gol, deci am luat niște modele de țesături extrem de grele și le-am încercat”, povestește femeia.

Și pentru că situația nu era destul de stresantă, mireasa a avut un șoc neașteptat când și-a dat seama că țesătura pe care a ales-o avea nevoie de ajustări, care durau în jur de 22 de ore. Ea s-a întors în Philadelphia, cu întreaga rochie în geantă și s-a plimba de la o croitoreasă la alta pentru a rezolva problema.

Citește și: Gestul revoltător făcut de o domnișoară de onoare. Cum a apărut aceasta la nunta prietenei sale

În urma acestui proces lung de realizare a rochiei de mireasă, din cauza stresului, Andrea a dezvoltat o erupție puternică pe gât, dar nu i-a păsat, rochia a ieșit în cele din urmă așa cum și-a dorit.

Te-ar putea interesa și