Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Tendințe fashion toamnă 2022. Ce se poartă toamna aceasta

Tendințe fashion toamnă 2022/ freepik
Tendințe fashion toamnă 2022/ freepik

După o serie de prezentări de modă, marca toamnă-iarnă, prezentatorii de modă au oferit mai multe variante de propuneri vestimentare pentru acest sezon. Fie că ești un mare iubitor de haine de piele, paiete, culori puternice sau fan al denim-ului, cu siguranță, te vei regăsi în cel puțin una dintre aceste propuneri prezentate.

Topurile negre decupate

Aceasta este una dintre cele mai îndrăznețe tendințe ale acestui sezon de toamnă. Nu contează că, e toamnă sau iarnă, aceste piese vestimentare pot fi purtate cu multe alte ținute pentru a crea o prezență interesantă. De exemplu, combinați acest top decupat cu un sacou supradimensionat. Puteți opta pentru această ținută și la birou, dar și la o sesiune de alergat prin oraș. De asemenea, se potrivește de minune și cu o pereche de jeans și o pereche de pantofi stiletto.

Citește și: Din ce material trebuie să fie confecționate hainele noastre pentru a ne proteja pielea

Jocul culorilor puternice

A apus vremea culorilor terne, care predominau odinioară în modă. Anul acesta, în ceea ce privește sezonul de toamnă, culorile aprinse vor lua locul celor terne. Culorile îndrăznețe și strălucitoare, îți vor oferi un outfit plin de propria personalitate. Poți amesteca nuanțe calde, cum ar fi, portocaliu și roz sau te poți concentra pe culorile reci, cele de tipul, verde și albastru, pentru o notă revigorantă.

Franjurii

Pentru sezonul de toamnă, aceste detalii cu franjuri vor da ținutelor un efect special. Vorbim aici de jachete, fuste sau cămăși cu franjuri. De asemenea, poți combina franjurii cu alte tendințe, din lista noastră prezentată, cum sunt denimul sau culorile puternice. Pentru zilele mai reci, poți opta pentru geci de culoarea maro, din piele întoarsă, asortată cu o fustă din denim cu franjuri și cizme înalte.

Haine de piele

Sezonul acesta este referitor și la ținutele combinate, cum ar fi cel complet de piele. Fiind inspirată din moda anilor ’70 și ’80, aceasta îți va crea un look plin de personalitate. Cele mai clasice sunt gecile de piele de culoare albă și cele de culoare neagră.

Denim

Acest obiect vestimentar a ajuns din nou în atenția acestui sezon. Așa că, toamna aceasta poți opta pentru o jachetă supradimensionată și niște blugi cu patchwork. Tot aici, sunt foarte potriviți și blugii evazați sau poți merge pe ideea anilor ’60, purtând o fustă mini cu ciorapi colorați și un palton lung.

Citește și: Rochii ideale pentru nunțile de toamnă. Idei de ținute pentru acest eveniment

Costumele masculine colorate

Aceste costume sunt inspirate din moda masculină, fiind foarte pline de culoare pentru sezonul rece. Vorbim de costume îndrăznețe, cu o serie de nuanțe strălucitoare, cu scopul, de a schimba look-ul clasic, într-unul îndrăzneț, nou. Cele mai în vogă culori sunt violet, albastru azur și verde lime. Poți combina și alte culori, printre care și pasteluri sau ținute monocrome cu nuanțe corespunzătoare.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite