Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, împreună la același hotel în Paris. Actorul își dorește o relație cu celebrul model

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid/ Mirror
Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid/ Mirror

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au stârnit din nou zvonuri cu privire la o relație între ei, asta după ce au fost văzuți la același hotel în timp ce se aflau la Săptămâna Modei de la Paris.

În timpul evenimentului de fashion care a avut loc săptămâna trecută în capitala Franței, celebrul actor din „Titanic”, în vârstă de 47 de ani, și celebrul model în vârstă de 27 de ani, au petrecut timp împreună, alimentând zvonurile cu privire la o relație.

După despărțirea de Camilla Morrone, Leo a stârnit un val de reacții pe internet, acesta confirmând zvonurile cum că nu se întâlnește cu femei care au peste 25 de ani. Acum, actorul vrea să demonstreze că ultima sa relație a fost încă o coincidență și se ține după modelul Gigi Hadid, care a terminat recent relația cu artistul Zayn Malik, cu care are o o fetiță.

Citește și: Leonardo DiCaprio s-a întâlnit vreodată cu o femeie de peste 25 de ani? Totul despre viața sentimentală a celebrului actor

Deși s-a spus că actorul de la Hollywood nu iese decât cu tinere mai mici de 25 de ani, iar unele voci l-au cuplat cu un model ucrainean, surse apropiate acestuia au dezvăluit pentru People că el și Gigi Hadid ”încearcă să se cunoască mai bine”.

„Au ieșit împreună cu niște prieteni. Au trecut doar câteva săptămâni de la despărțire, dar de atunci, el și Gigi au ieșit împreună alături de prieteni și alți apropiați.”, a dezvăluit sursa pentru revista People.

Cel mai recent, aceștia au fost văzuți la același hotel, în Paris, unde o cameră pe noapte costă aproape 6.000 RON. Iar dacă Gigi a fost cu munca în orașul francez, se pare că Leo a vrut să fie în preajma frumoasei vedete indiferent. Astfel că, în timp ce Gigi defila pe podium, actorul din „The Wolf of Wall Street” a ieșit cu prietenii săi în oraș, potrivit DailyMail.

Citește și: Kate Moss dezvăluie cel mai intim lucru din relația ei cu Johnny Depp. Modul neconvențional în care actorul i-a dăruit un colier cu diamante

După despărțirea de Camila Morrone, Leonardo DiCaprio este interesat de o relație cu Gigi Hadid. O sursă din anturajul lui Gigi Hadid, a declarat pentru Us Weekly că Leo este interesat să înceapă o relație cu Gigi Hadid, însă celebrul model nu îi răspunde cu aceleași sentimente. „Leo a pus ochii pe Gigi, dar ea nu și-a arătat interesul. Sunt prieteni, dar ea nu vrea să fie romantică cu el, chiar acum”, a declarat sursa pentru publicația menționată mai sus.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite