Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Kate Moss dezvăluie cel mai intim lucru din relația ei cu Johnny Depp. Modul neconvențional în care actorul i-a dăruit un colier cu diamante

Kate Moss și Johnny Depp/ Instagram
Kate Moss și Johnny Depp/ Instagram

Kate Moss a oferit detalii intime despre relația pe care a avut cu celebrul actor Johnny Depp. Modelul a dezvăluit că primul colier cu diamante pe care l-a primit vreodată a fost de la starul din „Pirații din Caraibe”, însă acesta i l-a dăruit într-un mod neconvențional, șocându-i pe toți apropiații lor.

Supermodelul, în vârstă de 48 de ani, s-a întâlnit cu actorul american în perioada 1994 – 1997, însă relația lor s-a încheiat din cauza programului aglomerat pe care îl avea actorul în acea perioadă. Relația lor a reapărut în atenția publicului la începutul acestui an, când Kate a depus mărturie în procesul pentru defăimare dintre Johnny Depp și fosta lui soție, Amber Heard.

Recent, într-un interviu video oferit pentru publicația British Vogue, Kate a făcut noi dezvăluiri din relația ei cu Johnny, mărturisind detalii intime, care nu au mai fost spuse până acum. În timp ce vorbea despre cele mai emblematice 20 de look-uri pe care le-a avut în ultimii 31 de ani, Kate și-a adus aminte că a primit „primele ei diamante” de la iubitul ei de atunci, celebrul star de la Hollywood.

Totuși, acesta nu i-a oferit cadoul în cel mai romantic mod, ci într-unul neconvențional care a surprins-o pe frumoasa vedetă.

„Colierul cu diamante pe care mi l-a dat Johnny, au fost primele diamante pe care le-am primit vreodată. Am ieșit la cină și mi-a spus: «Am ceva la fund, poți să te uiți?», și atunci am întrebat «Ce?», în timp ce am scos colierul cu diamante din pantalonii lui”, a povestit Kate Moss pentru British Vogue.

Kate a purtat colierul în cauză la CFDA Fashion Awards de la New York în 1995. Tot în interviu, modelul a confirmat că a „pierdut” rochia John Galliano pe care o purtase la acel eveniment, designerul dăruindu-i piesa vestimentară de ziua ei de naștere, atunci când a împlinit 21 de ani.

Kate Moss și Johnny Depp au fost pe primele pagini ale publicațiilor din presa internațională atunci când au început să se întâlnească în 1994. Kate avea pe atunci doar 20 de ani, în timp ce Johnny avea 31.

Luna trecută, Kate a dezvăluit și motivul pentru care a depus mărturie în numele lui Johnny la procesul său pentru defăimare. „Știu totul despre Johnny, știu că nu m-a împins niciodată pe scări. A trebuit să spun adevărul”, a declarat aceasta pentru BBC Radio 4.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite