Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Kate Moss a oferit cel mai sincer interviu. Supermodelul a vorbit despre latura „dureroasă” a modelingului

Kate Moss/ Cosmopolitan
Kate Moss/ Cosmopolitan

Kate Moss, în vârstă de 48 de ani, a vorbit recent despre cel mai dureros episod din cariera sa de model. Deși a avut parte de un succes formidabil, se pare că problemele din modeling nu au ocolit-o, lăsându-i răni pe care le-a ținut mult timp doar pentru ea.

În cadrul unei apariții la podcastul Desert Island Discs, modelul britanic a dezvăluit că proiectele care au ajutat la definirea carierei sale au fost adesea „dificile și dureroase”. Deși au trecut mai bine de 30 de ani de la episodul dramatic, supermodelul își amintește fiecare detaliu, explicând că s-a simțit „vulnerabilă și speriată”.

În urmă cu 12 ani, modelul declara pentru revista „T” că urăște să dea interviuri, mărturisind că se consuma foarte mult până când acestea erau publicate, de frică să nu fie interpretate greșit și să-i distrugă cariera. „Pur și simplu urăsc asta. Când obișnuiam să dau interviuri, mă îmbolnăveam foarte tare doar pentru că îmi făceam griji pentru ele înainte să apară. Nu mi-a plăcut asta. Când mi-am început cariera am oferit o mulțime de interviuri. Nu eram destul de conștientă că vor scrie ceva oribil. Dar apoi au făcut-o și mi-a spus atunci: «Nu vreau să mă întorc acolo. Chiar nu vreau să mă deschis la acest tip de critică». De multe ori ei știu ce vor scrie și nu contează cum ești tu sau ce spui”, a declarat Kate Moss în urmă cu ceva timp.

Kate Moss/ Instagram
Kate Moss/ Instagram

„M-am simțit nesigură pe mine”

Pe vremea când avea doar 15 ani și visa să defileze pe cele mai mari podiumuri din lumea modei, Kate Moss a fost nevoită să „fugă în grabă” de la o ședință foto după ce un bărbat i-a cerut să-și dea jos sutienul. „Am avut o experiență oribilă la o ședință foto pentru un catalog de lenjerie intimă. Aveam doar 15 ani, iar un bărbat mi-a spus „dă-ți topul jos” și mi l-am dat. Eram foarte timidă și m-am simțit nesigură pe mine. Ulterior mi-a cerut să-mi dau sutienul jos, dar am considerat că e ceva greșit când mi-a cerut asta, așa că mi-am luat lucrurile și am plecat”, a declarat aceasta, potrivit CNN.

Mai mult, supermodelul a povestit și momentul când a trebuit să filmeze o campanie de lenjerie intimă pentru Calvin Klein în 1992, alături de actorul de la Hollywood Mark Wahlberg, cunoscut la acea vreme sub numele de Marky Mark. Kate a fost nevoită să ia Valium pentru a-și calma anxietatea, cu care s-a confruntat pentru că se temea să apară topless în fața unui număr ridicat de persoane, fiind prima ei campanie mare.

Kate Moss și Mark Wahlberg/ Instagram
Kate Moss și Mark Wahlberg/ Instagram

Deși a apelat la medicamente care să-i calmeze anxietatea, Kate Moss a mărturisit că nu a consumat niciodată heroină: „Nu am fost niciodată anorexică. Nu am luat niciodată heroină. Eram slabă pentru că nu m-am hrănit suficient pentru filmări și spectacole. Am fost întotdeauna slabă”, a mărturisit modelul.

Ce spune Kate Moss despre faptul că fiica sa este model

De când s-a retras oficial de pe podium, în anul 2004, Kate Moss și-a înființat propria agenție de modeling, având-o chiar pe fiica ei ca model. Lila Moss are o carieră în ascensiune, apărând deja pe coperta revistei Vogue.

Kate Moss/ Instagram
Kate Moss/ Instagram

Experiența acumulată până acum au făcut-o pe Moss să aibă grijă atât de fiica ei, cât și de modelele cu care lucrează. „I-am spus mereu să nu facă nimic din ce nu-și dorește. Dacă nu vrea să pozeze într-un anumit fel, dacă nu se simte confortabil, dacă nu vrea să fie model, atunci să nu o facă”, a declarat Kate, adăugând că: „Am grijă de modelele mele. Mă asigur mereu că sunt însoțite de agenți la ședințe foto. Că sunt respectate, că există cineva acolo care să le apere.”


Te-ar putea interesa și

Cele mai citite