ADVERTISEMENT

Cum arată cel mai bătrân supermodel din lume. Are 91 de ani și a pozat nud într-o ședință foto impresionantă

Carmen Dell'Orefice/ People
Carmen Dell'Orefice/ People

Cel mai bătrân supermodel din lume, Carmen Dell’Orefice, în vârstă de 91 de ani, a bifat încă o apariție impresionantă, demonstrând că vârsta e doar un număr pentru ea. Vedeta a pozat nud într-o ședință foto spectaculoasă pentru revista New You. 

Carmen Dell’Orefice este imaginea de pe coperta noului număr al revistei New You, alături de colega și prietena ei Beverly Johnson, în vârstă de 69 de ani. Carmen continuă să arate impresionant la vârsta de 91 de ani, iar din acest motiv nu se sfiește să pozeze nud și să-și etaleze silueta de invidiat. În fotografiile prezentate în noul număr al revistei, modelul este așezat pe un pat, purtând o lenjerie de culoarea pielii, în timp ce își acoperă senzual bustul cu o lenjerie de un alb imaculat. 

Vedeta a apărut ultima dată pe coperta revistei New You în urmă cu aproape un deceniu, iar acum, când i s-a oferit oportunitatea de a poza nud, aceasta a declarat că nu s-a simți niciodată mai confortabilă în propria sa piele. 

„Suntem o echipă întreagă care lucrăm intens pentru un shooting foto. Meritele sunt ale fotografului, care vede în mine ceea ce eu nu pot să văd. Suntem acolo, începem să lucrăm și se formează o sinergie care scoate la iveală cele mai frumoase fotografii. Modelele sunt actrițe tăcute și asta trebuie să transmită orice fotografie în care apar. Mi-a plăcut să pozez în astfel de ipostaze. Nu m-am simțit niciodată mai confortabil”, a declarat Carmen Dell’Orefice. 

Citește și: O tânără cu sindromul Down distruge standardele de frumusețe. A devenit model la o vârstă fragedă și a transformat total industria modelingului

Alături de Carmen Dell’Orefice, din ședința foto a făcut parte și Beverly Johnson, în vârstă de 69 de ani, aceasta din urmă declarând că a fost un vis împlinit să lucreze cu Dell’Orefice, pe care o admiră. 

„Îmi place să spun că această femeie este idolul meu. Ea a fost un mentor pentru mine și nici măcar nu știe, iar eu am cel mai mare respect pentru această femeie. Îi cunosc toate fotografiile.”, a spus Johnson.

Atât Dell’Orefice, cât și Johnson au apărut într-o serie de reviste și au fost modele pentru nenumărați designeri, construind cariere de neegalat în industria de modeling. Johnson a făcut istorie în 1974, când a devenit primul model de culoare care a apărut pe coperta revistei Vogue și, deși această piatră de hotar a jucat un rol important în cariera ei, ea a criticat, de asemenea, modul în care industria tratează oamenii de culoare. 

„Nu există diversitate. Niciuna. Nu avem un loc la masă. Nu avem reprezentare în lumea modei. Acum, vezi modele de culoare peste tot și crezi că ajungem undeva în societatea asta. Dar, practic, din punctul de vedere economic al afacerii, nu participăm financiar”, a spus autoarea, actrița și femeia de afaceri într-un episod din Good Morning America în iunie 2020.

Citește și: Kate Moss a oferit cel mai sincer interviu. Supermodelul a vorbit despre latura „dureroasă” a modelingului

În același timp, Dell’Orefice, a avut propria ei piatră de hotar la revista Vogue, atunci când a apărut pe copertă în 1946, la vârsta de 15 ani, devenind unul dintre cele mai tinere modele care au apărut vreodată în revista de modă iconică. 

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite