Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Motivul pentru care aceste celebrități nu vor copii. Cum au justificat alegerea vedetele de la Hollywood

Motivul pentru care aceste celebrități nu vor copii

Acesta este unul dintre subiectele cele mai sensibile ale vieții starurilor de la Hollywood, cea de a avea copii sau nu. Această decizie de a întemeia o familie este una personală și nu toată lumea este pregătită pentru a face acest pas sau pur și simplu, unele persoane nu-și doresc acest lucru. De-a lungul anilor, multe personalități publice au discutat despre acest subiect și au spus într-un mod hotărât, că nu vor face acest pas al vieții.

Fie din lipsa banilor, a unor probleme sociale sau doar din lipsă de interes, există câteva vedete care nu vor face acest pas niciodată în viața lor. Ei bine, iată lista celebrităților care nu vor încerca această experiență, conform Just Jared.

Jennifer Aniston

Actrița spune că nu suportă ideea de a se pune presiune pe ea, pe femei, în mod general, și pe simplul fapt că ai eșuat în viață doar pentru că nu ai ajuns la acțiunea de procreare. Ea spune că, dacă nu ai născut un copil, nu înseamnă că nu poți să reprezinți rolul de mamă pentru un câine, prieteni sau prieteni cu copii. Aniston mai spune și că ea s-a focusat pe cariera sa și pe dezvoltarea sa profesională și că nu dorește să devină mamă vreodată în viață.

Stevie Nicks

Ea urmează un alt făgaș, dar care tot aici te aduce, în ideea că, ori dorești să devii un artist, un scriitor, o persoană de succes în lumea aceasta, ori preiei rolul de mamă și de iubită. Iar în al doilea caz, atenția ta se focusează pe familie, având alte preocupări. Tot ea mai spune și că, nu dorește să meargă la întrunirile cu părinții.

Ricky Gervais

Acesta consideră că un copil l-ar putea îmbolnăvi și că îi este de ajuns pisica sa. Este foarte atent cu aceasta, verificând de fiecare dată, înainte de a pleca, dacă totul îi este în regulă. Mai mult, îi pune mâncare și apă, în fiecare cameră, în cazul în care ușa camerei se închide.

Miley Cyrus

Miley a declarat pentru revista Elle că până nu va trăi pe o planetă care să ne permită să trăim ca peștele în apă, adică să ducem o viață ușoară și liniștită, ea nici nu intenționează să mai aducă pe lume încă o persoană alături de ea, care să trăiască într-o lume ca aceasta.

Rachael Ray

Ea mărturisește că nu are timp. Muncește mult prea mult pentru a putea să îndeplinească și rolul de părinte. Simte că, uneori, nu este nici un stăpân potrivit pentru câinele său. Ea consideră că pentru a da naștere unui copil, ar trebui să aibă un loc de muncă foarte prost plătit.

Jared Leto

Leto e de părere că, pentru a fi părinte, e nevoie să fii cu adevărat prezent în viața copilului, iar el, are o grămadă de alte lucruri mai importante de făcut.

Anjelica Huston

Huston este sigură că nu ar fi o mamă prea bună. Ar fi chiar jalnică, ar trebui să petreacă timp acasă cu copilul, cu familia și la un moment dat, s-ar sătura, spune ea. Iar acest rol nu i se potrivește ei deloc. Ea fiind o persoană mult prea gălăgioasă, nu ar avea răbdare cu un copil.

Tracee Ellis Ross

Vedeta noastră consideră această etapă a vieții una legată de deciziile fiecăruia dintre noi. Unii dintre noi vrem ca lumea aceasta să fie un loc mai bun, iar alții ne dorim doar să ne bucurăm de fiecare moment pe care ni-l oferă.

Chelsea Handler

Chelsea nu e de părere că ar fi o mamă grozavă, timpul nu i-ar fi destul să-l petreacă cu copilul, așa că, nu dorește să crească un copil cu ajutorul unei bone. Ar vrea ca ea să fie prezentă în viața copilului.

Helen Mirren

Helen spune că nu a fost să fie. A tot așteptat momentul, însă nu a venit niciodată. Și nici nu a mai sperat că o să vină vreodată, iar de părerea oamenilor nu îi pasă deloc.

Seth Rogen

Seth merge tot pe ideea că dacă ar avea un copil, nu ar mai avea timp să facă tot ce face până acum. Are o viață activă și îi este destul.

Mary J. Blige

Mary spune că îi este de ajuns să aibă nepoți și nepoțele, iar de chinul pe care trebuie să-l trăiască părinții în căutarea unei bone, ei îi este destul. Nu își dorește să treacă prin așa ceva.

Keanu Reeves

Actorul nostru povestește că este mult prea târziu. Se consideră a fi prea în vârstă pentru a face acum copii.

Aisha Tyler

Aisha consideră că nu este persoana potrivită pentru un copil. Deși are o căsnicie și iubește viața, ea a ales să nu aibă copii. A ales să fie diferită față de celelalte prietene ale ei.

Oprah Winfrey

Ea spune că dacă s-ar fi gândit să aibă copii, aceștia ar fi urât-o. După spusele sale, ceva ar fi trebuit să sufere în viața ei, iar aceștia ar fi fost copii ei.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite