Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a II-a, un nou look. Majestatea Sa arată uimitor cu noua tunsoare

Regina Elisabeta a II-a, un nou look/ Foto: Instagram The Royal Family
Regina Elisabeta a II-a, un nou look/ Foto: Instagram The Royal Family

Regina Elisabeta a II-a a fost surprinsă cu o nouă tunsoare. Recent, Majestatea sa s-a afișat cu un nou look în timpul întâlnirii cu guvernatorul Margaret Beazley, la Castelul Windsor, Anglia.

Fotografiile au fost făcute public pe pagina oficială de Instagram a familiei regale, iar monarhul britanic arăta uimitor cu părul vizibil mult mai scurt. Chiar dacă este o schimbare subtilă, buclele lungi cu care a fost asociată Regina Elisabeta de-a lungul timpul abia dacă se mai observă.

Se pare că schimbarea a fost pe placul fanilor regali, căci aceștia au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au complimentat-o pe Majestatea Sa: „Regina arată uimitor!”/ „Noua ei coafură arată perfect”/ „Îmi place noua ei tunsoare”/ „E altceva! Ador”.

Embed from Getty Images

Această apariție este printre puținele din ultimul timp, căci Regina a decis să-și reducă din îndatoririle regale după moartea soțului ei, prințul Philip, în aprilie 2021. La începutul acestui an, Regina a fost testată pozitiv pentru Covid-19, simțindu-se „foarte obosită și epuizată”, conform informațiilor transmise de Spitalul Regal din Londra.

Mai mult, nici în timpul Jubileului de Platină, când Regina Elisabeta a împlinit 75 de ani de domnie, aceasta nu participat prea mult. În patru zile de festivități, monarhul a fost văzut doar de două ori.

Stilul vestimentar al Reginei Marii Britanii

Regina are un stil caracteristic și nu lasă nimic la voia întâmplării. Majestatea Sa face întotdeauna alegeri vestimentare impecabile și se îmbracă întotdeauna corect, ținutele sale transmițând optimism, diplomație, speranță, stabilitate și încredere în sine.

Angela Kelly este persoana responsabilă cu stilul vestimentar al Reginei Marii Britanii. Angela a scris și o carte, intitulată „The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe”. Ea dezvăluie că materialele hainelor pe care Regina le poartă sunt atent alese și testate. Ele trebuie să se potrivească ocaziei și, mai mult decât atât, să nu se șifoneze. Asta deoarece Reginei îi place să arate mereu impecabil.

Înainte ca hainele să fie cusute, Regina aprobă fiecare schiță și mostră de material. Una dintre țesăturile ei favorite este mătasea din Singapore. Aceasta rareori se răzgândește cu privire la o ținută pe care a aprobat-o anterior. Mai mult, Majestatea Sa își realizează singură machiajul zilnic.

„Majestății Sale îi place ca hainele să fie readaptate și reciclate pe cât posibil. De obicei, durata de viață a unei ținute poate fi de până la 25 de ani. După două sau trei apariții publice, hainele sunt modificate sau purtate înafara îndatoririlor publice”, explică Angela Kelly.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite