Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prințul Harry vine la Londra să-şi vadă tatăl, după ce Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles are cancer

Prințul Harry și Regele Charles
Prințul Harry și Regele Charles

Prințul Harry, care se află în Statele Unite după ce a renunțat la îndatoririle regale, a vorbit cu tatăl său despre diagnosticul său şi va veni în Marea Britanie pentru a-l vedea în zilele următoare, a declarat o sursă apropiată prinţului Harry, citată de Sky News.

Citește și: Prinţul Harry s-a întors în Marea Britanie la un an de la moartea bunicii sale, regina Elizabeth II

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer

Regele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer, a anunţat luni Palatul Buckingham, precizând că nu este vorba de cancer de prostată, dar a fost descoperit în timpul operației sale pentru prostata mărită, informează BBC.

Tipul specific de cancer nu a fost dezvăluit, însă conform comunicatului emis de Palatul Buckingham, regele a început tratamentele obișnuite încă de luni.

Citește și: Care a fost primul mesaj pe care prințul Harry i l-a trimis lui Meghan Markle. Legătura ciudată dintre prima lor conversație și prințesa Diana

Palatul Buckingham afirmă că regele rămâne optimist cu privire la tratamentul său și așteaptă cu nerăbdare să revină cât mai curând posibil la îndatoririle sale publice complete. Pe durata tratamentului, el își va amâna angajamentele publice, iar alți membri de rang înalt ai familiei regale sunt așteptați să îl înlocuiască.

Nu au fost furnizate alte detalii privind stadiul cancerului sau un prognostic. Cu toate că evenimentele publice vor fi întrerupte, Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, își va menține rolul constituțional de șef de stat.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite