Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Câți bani cheltuie solistul de la Carla’s Dreams pe machiaj în fiecare an. Artistul nu se afișează niciodată fără make-up

Câți bani cheltuie solistul de la Carla’s Dreams pe machiaj în fiecare an/ Facebook
Câți bani cheltuie solistul de la Carla’s Dreams pe machiaj în fiecare an/ Facebook

Solistul Carla’s Dreams, pe numele său real Sergiu, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi. Acesta s-a remarcat prin faptul că a dorit să-și păstreze identitatea ascunsă, purtând un machiaj la fiecare apariție a sa. Acum, cântărețul a dezvăluit câți bani cheltuie pe machiaj în fiecare an.

Încă de la apariția sa în lumina reflectoarelor, artistul s-a afișat cu fața machiată. Astfel că nimeni nu știe cum arată în realitate, în afară de familie și cei apropiați. Machiajul său este extrem de bine realizat de fiecare dată, având o echipă de make-up artiști care îl ajută să rămână anonim pentru public. Cu toate acestea, această operă de artă realizată pe fața lui costă enorm, dacă pui la socoteală munca artiștilor și produsele consumate.

Citește și: „Machiajul ar trebui să fie ilegal”. O tânără de pe TikTok a devenit virală realizând transformări uluitoare cu ajutorul machiajului

Într-un interviu oferit de curând, artistul a fost sincer și a dezvăluit câți bani cheltuie pentru a realiza acest make-up în fiecare zi. „Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro”, a declarat artistul, potrivit spynews.ro.

Motivul pentru care Carla’s Dreams nu-și arată niciodată fața

Solistul Carla’s Dreams, dar și colegii săi din trupă cântă machiați, cu glugile pe cap și cu ochelari de soare, astfel încât să nu fie recunoscuți de nimeni. Au existat numeroase speculații privind identitatea lor, dar trupa nu a confirmat niciodată nimic. Artistul se gândește să renunțe la mască atunci când nu va mai avea nimic de transmis publicului.

În timpul unei ediții a emisiunii X Factor, Valentina Oleinico tânără concurentă de doar 15 ani, originară din Republica Moldova, l-a întrebat pe Carla’s Dreams de ce nu își arată niciodată fața. Și, bineînțeles, răspunsul artistului a venit prompt.

Citește și: Cum arată cea mai sexy bunică din lume. Reușește să cucerească orice bărbat la vârsta de 63 de ani

„Masca e un preț pe care eu îl plătesc cu drag!”, a spus artistul.

De altfel, de-a lungul timpului, Carla’s Dreams a mărturisit că masca îl ajută să fie mai deschis și e mai ușor să se exprime atunci când este pictat pe față.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite