Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

„Machiajul ar trebui să fie ilegal”. O tânără de pe TikTok a devenit virală realizând transformări uluitoare cu ajutorul machiajului

O tânără de pe TikTok a devenit virală realizând transformări uluitoare cu ajutorul machiajului/ TikTok
O tânără de pe TikTok a devenit virală realizând transformări uluitoare cu ajutorul machiajului/ TikTok

Oamenii au început să poarte machiaj încă din vremurile egiptene. El a fost considerat un semn de bogăție și se credea că un astfel de aspect este mai atrăgător pentru zei. Acum, oamenii îl poartă pentru a-și exprima creativitatea sau personalitate. Și, cel mai adesea este folosit de oameni pentru a fi mai încrezători în ei înșiși.

Indiferent dacă machiajul este folosit ca mijloc de exprimare sau pentru a fi în rândul societății, acesta a fost adesea judecat pentru faptul că transformă înfățișarea oamenilor, făcând o persoană să arate mult mai bine decât arată în mod natural.

Citește și: Pandemia pune și mai multă presiune pe ideea unui ”corp de vară” perfect! Cum i-a afectat pe tineri

Mulți dintre ei o consideră o artă și așa a ajuns o tânără să facă peste 12 milioane de urmăritori pe platforma de socializare TikTok. Aceasta reușește să se transforme total atunci când poartă machiaj. Mai mult, aceasta nu numai că i-a fascinat pe fani cu pensulele ei de machiaj, dar ei sunt uluiți de faptul că seamănă foarte mult cu personajul de comedie Mr. Bean.

De la fiica lui Mr. Bean, la sosia lui Kendall Jenner

Numele ei este Fabiola Baglieri și este o actriță în vârstă de 18 ani, născută în Italia. Ea a început să posteze pe TikTok în 2020, atunci când platforma a luat amploare din cauza pandemiei de Covid-19. Încă de la început postările ei au fost un real succes, videoclipurile sale strângând milioane de aprecieri.

În postările sale, Fabiola și-a arătat abilitățile de machiaj și a demonstrat puterea acestuia, arătând de fiecare dată diferită de felul în care arată naturală. Aceasta a adus o îmbunătățire considerabilă înfățișările sale, fără a fi nevoie să apeleze la intervențiile chirurgicale, relatează Bored Panda.

Oamenii nu numai că au fost fascinați de tehnicile sale de make-up artist, dar au subliniat și faptul că aceasta seamăna izbitor cu personajul Mr. Bean, interpretat de actorul Rowan Atkinson. Un internaut a spus: „Ai trecut de la Mr. Bean la aproape Kylie Jenner”. De asemenea, utilizatorii platformei au ajuns chiar și la concluzia că Fabiola este fiica personajului.

Fabiola nu este deranjată de faptul că este numită fiica lui Mr. Bean

O tânără care este comparată cu un bărbat mai în vârstă, care adesea se strâmbă și are o formă ciudată de a comunica, s-ar putea simți jignită. Cu toate acestea, Fabiola a reușit să se folosească de această asemănare și să o transforme în propriul ei avantaj. Înainte de a realiza machiajul spectaculos, tânăra își conturează trăsăturile pentru a arăta și mai mult precum Mr. Bean. Impactul de la final fiind și mai spectaculos.

O tânără de pe TikTok a devenit virală realizând transformări uluitoare cu ajutorul machiajului/ TikTok

Citește și: Femeile japoneze nu se îngrașă și nu îmbătrânesc. Secrete din bucătăria niponă, dezvăluite de o scriitoare din Țara Soarelui Răsare

Oamenii sunt adesea confuzi când văd transformările ei, considerând că nu este aceeași persoană. Dar, de fapt, este întotdeauna Fabiola, care la început arată ca o femeie pe care mulți ar numi-o urâtă, ajungând apoi să devină o zeiță plină de farmec.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite