Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cum arată cea mai sexy bunică din lume. Reușește să cucerească orice bărbat la vârsta de 63 de ani

Lesley Maxwell/ Foto: Instagram
Lesley Maxwell/ Foto: Instagram

Lesley Maxwell, în vârstă de 63 de ani, a uimit întreg internetul cu aspectul său super fit. Este considerată cea mai sexy bunică și este curtată de bărbați care au jumătate din vârsta ei.

În ciuda avertismentelor meteorologice de temperatură, Lesley a ieșit la plajă unde și-a expus corpul tonifiat. Aceasta și-a arătat fizicul impresionant într-un costum de baie îndrăzneț, iar cei peste 106.000 de urmăritori de pe contul de Instagram au reacționat imediat.

Lesley este hotărâtă să demonstreze că vârsta este doar un număr pentru ea și, în ciuda faptului că are 63 de ani, aceasta arată ca o tânără de 20. Ea petrece ore întregi în sala de fitness și are grijă de corpul ei, mâncând sănătos și făcând sport constant.

Originară din Australia, bunica sexy își etalează constant trupul bine definit și nu ține cont de vremea de afară. Ea postează fotografiile pe rețeaua sa de socializare, mândrindu-se cu faptul că este curtată de bărbați care au jumătate din vârsta ei, relatează Daily Star.

Lesley Maxwell arată uimitor în costum de baie

Într-o postare de pe contul său de Instagram, aceasta și-a etalat formele voluptoase pe plajă, purtând un costum de baie de un galben intens care i-a pus abdomenul plin de pătrățele în evidență. Ea și-a lăsat șuvițele blonde desfăcute și a purtat un machiaj natural, care i-a accentuat trăsăturile superbe.

Lesley Maxwell/ Foto: Instagram
Lesley Maxwell/ Foto: Instagram

„Meteorologul a spus că astăzi va fi frig. Dar am ales să nu-l cred și să merg oricum la plajă. Mersul desculț pe nisip este bun pentru sănătatea noastră. Aveți grijă de corpul vostru uimitor și el va avea grijă de voi”, a scris Lesley Maxwell la descrierea postării sale de pe Instagram.

Fanii săi nu au putut să ignore fotografie impresionantă, astfel că Lesley a strâns mii de aprecieri la postare și zeci de comentarii. Urmăritorii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, lăsându-i o mulțime de complimente. „Arăți uimitor, ca întotdeauna!”/ „Ce priveliște frumoasă ne oferi”/ „Ești atât de frumoasă!”/ „Wow, arăți uimitor la vârsta ta”, sunt doar câteva din comentariile pe care aceasta le-a primit la ultima sa fotografie.

Lesley Maxwell nu ține cont de ore și se antrenează atunci când simte, indiferent dacă este dimineața devreme sau noaptea târziu. „Mai bine mai târziu decât niciodată! Întotdeauna am fost un fan al unui antrenament târziu. Am propria mea metodă de antrenament”, a declarat aceasta.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite