Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Leonardo DiCaprio s-a întâlnit vreodată cu o femeie de peste 25 de ani? Totul despre viața sentimentală a celebrului actor

Leonardo DiCaprio/ Foto: Instagram
Leonardo DiCaprio/ Foto: Instagram

Leonardo DiCaprio este din nou în centrul atenției după ce s-a aflat că s-a despărțit de iubita lui, Camila Morrone, în vârstă de 25 de ani. În urma știrii, rețelele de socializare au fost pline de glume făcute pe seama actorului, care ar fi declarat că el nu se va întâlni niciodată cu o femeie care are peste 25 de ani.

Starul din „Titanic” s-a bucurat de o atenție deosebită de-a lungul carierei sale, mai ales pentru faptul că duce o viață extravagantă. În vârstă de 47 de ani, actorul a oferit încă o dată șansa fanilor să-și dea cu părerea despre viața lui sentimentală, aceștia considerându-l pretențios pentru că alege să se întâlnească doar cu femei mult mai tinere decât el. Afirmația, pe care DiCaprio a spus-o în urmă cu ceva timp, a stârnit un val de glume și reacții în mediul online, sute de mii de oameni comentând relațiile intime ale acestuia.

„Nu există niciun fenomen pe această planetă atât de precis ca despărțirea lui Leonardo DiCaprio de iubita lui care a împlinit recent vârsta de 25 de ani. Statisticile sunt uluitoare”, a scris un utilizator pe contul său de Twitter, primind sute de mii de aprecieri.

În același timp, internauții s-au gândit că există o semnificație ascunsă a faptului că actorul are o afinitate pentru relațiile cu femei de 20 de ani. „Poate că Leonardo DiCaprio a urât atât de mult evenimentul din 11 septembrie 2001, încât nici măcar nu se poate întâlni cu o femeie care să-i amintească de asta”, a glumit un alt utilizator.

Trecând peste glumele de pe rețelele de socializare, pare să existe un sâmbure de adevăr în afirmațiile care susțin că DiCaprio nu se întâlnește cu femeie de peste 25 de ani. Deși încearcă să-și păstreze cât de mult poate viața privată, iar aparițiile sale sunt exclusiv pentru promovarea filmelor, celebrul actor a avut o serie de relații în care s-a afișat publicului larg. Potrivit publicației Newsweek, din anul 1999 și până în prezent, Leonardo DiCaprio nu s-a întâlnit public cu nicio femeie care are peste 25 de ani.

Prima relație publică pe care a avut-o actorul a fost cu modelul brazilian Gisele Bündchen, care s-a născut în 1980. Pe atunci, DiCaprio avea 25 de ani. Cei doi au fost împreună timp de șase ani, despărțindu-se în anul 2005, anul în care Bündchen a împlinit vârsta de 25 de ani.

Următoarea relația a actorului a fost cu modelul israelian Bar Refaeli, fiind împreună din 2005 până în 2011, potrivit Daily Mail. Refaeli a împlinit vârsta de 26 de ani pe 4 iunie 2011. Ulterior, DiCaprio s-a întâlnit cu modelul german Toni Garrn, având o relație care a durat din iulie 2013, până în decembrie 2014, potrivit The Los Angeles Times. Cei doi au fost fotografiați împreună din nou în septembrie 2017, deși nu au confirmat dacă formau un cuplu la momentul respectiv. Garrn a împlinit 26 de ani pe 7 iulie 2018, când DiCaprio se afla deja într-o altă relație.

Cea mai recentă iubită a lui DiCaprio a fost modelul și actrița americană Camila Morrone. Revista People a susținut recent că cei doi s-a despărțit după mai bine de patru ani împreună. După cum au afirmat un număr de utilizatori ai rețelelor sociale, Morrone a împlinit 25 de ani în iunie anul acesta.

Deși nu a confirmat public acest lucru, Leonardo DiCaprio a fost implicat în relații cu multe alte femei celebre, precum Blake Lively, Kelly Rohrback și Nina Agdal, toate având vârsta de 25 de ani la momentul când s-a speculat că aceștia formează un cuplu.

Este posibil ca celebrul actor să fi avut o serie de relații în anumite momente din viața sa, cu femei mai în vârstă, însă acesta nu s-a afișat niciodată cu ele. Tabloidele au raportat în decursul anilor că Leonardo DiCaprio s-ar fi întâlnit cu Demi Moore și Rihanna, însă nu există suficiente dovezi pentru a susține acest lucru.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite