Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Maye Musk doarme în „garaj” atunci când îl vizitează pe Elon Musk. Care este motivul pentru care modelul în vârstă de 74 de ani face acest lucru 

Maye și Elon Musk/ Foto: Instagram Maye Musk
Maye și Elon Musk/ Foto: Instagram Maye Musk

Maye Musk a vorbit într-un interviu despre relația pe care o are cu fiul său, CEO-ul SpaceX și Tesla, Elon Musk. Modelul, în vârstă de 74 de ani, a recunoscut că doarme în „garaj” atunci când merge să-l viziteze pe omul de afaceri, explicând și motivul pentru care face acest lucru. 

În timp ce Elon Musk, în vârstă de 51 de ani, se numără printre cei mai bogați oameni din lume, Maye a mărturisit că fiul său nu este interesat de lucrurile materiale, astfel că, afaceristul nu deține propria sa casă și locuiește în casele prietenilor săi. Celebrul model a mai explicat că, atunci când aceasta mergea să-l viziteze pe fiul său, la sediul SpaceX, în Texas, trebuia să „doarmă în garaj”. 

Motivul pentru care aceasta se odihnea în garaj a fost explicat în cadrul unui interviu oferit pentru publicația The Sunday Times, din Marea Britanie. „Nu poți avea o casă elegantă lângă un loc pentru rachete”, a declarat atunci Maye Musk. 

Declarațiile modelului Maye Musk vin la puțin timp de când fiul său, Elon Musk a fost implicat într-un scandal legate de sexualitatea sa. În urmă cu doar o săptămână, au apărut zvonuri în presa online că afaceristul, considerat cel mai bogat om din lume, ar fi avut o aventură cu prietenul său miliardar Sergey Brin, fondatorul Google, și cu soția acestuia, Nicole Shanahan, în decembrie anul trecut. 

Acesta a făcut și primele declarații după apariția zvonurilor, susținând pe platforma de Twitter: „Aceste informații sunt total neadevărate. Sergey și cu mine suntem prieteni și am fost la o petrecere împreună aseară! Am văzut-o pe Nicole doar de două ori în trei ani, în ambele dăți, cu mulți alți oameni prin preajmă. Nimic romantic.”

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite