Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Hailey Bieber, omagiu adus prințesei Diana. Cât de mult seamănă soția lui Justin Bieber cu regretata prințesă

Hailey Bieber, omagiu adus prințesei Diana/ Instagram
Hailey Bieber, omagiu adus prințesei Diana/ Instagram

Hailey Bieber i-a adus un omagiu prințesei Diana, recreând ținutele iconice purtate de fosta soția a Regelui Charles, într-un pictorial de senzație realizat pentru revista de fashion Vogue Paris. Soția lui Justin Bieber seamănă leit cu regretata prințesă.

Prințesa Diana a fost cunoscută pentru faptul că a depășit limitele stilului și a adoptat un stil casual, neoficial, care nu era obișnuit în cultura regală formală. Și, deși a decedat în urmă cu 25 de ani, aceasta continuă să fie un model al industriei fashion și în prezent, fiind, de asemenea, un exemplu pentru soțiile fiilor ei, Kate Middleton și Meghan Markle, care au adoptat cu siguranță stilul prințesei în propriile lor moduri.

Acestea nu sunt singurele care au luat exemplul prințesei Diana. În urmă cu trei ani, Hailey Bieber, acum în vârstă de 25 de ani, a realizat o ședință foto pentru revista Vogue Paris, recreând ținutele iconice purtate de prințesa din Țara Galilor, iar asemănarea dintre cele două este izbitoare.

Soția lui Justin Bieber s-a fotografiat în cele mai emblematice outfit-uri ale prințesei Diana, incluzând ansamblurile sportive și casual ale acesteia, și, cu siguranță, optând pentru pantalonii scurți care au creat controverse în jurul Dianei. În imagini, Hailey apare purtând elemente definitorii ale prințesei, cum ar fi biker shorts, pulovere baggy, șepci de baseball, cât și jachete oversized.

Citește și: Cum s-ar îmbrăca prințesa Diana în anul 2022. Cu siguranță nu i-ar lipsi diplomația

Prințesa Diana a murit pe 31 august 1997 în urma unui tragic accident de mașină. Lansarea ședinței foto a venit la a 22-a aniversare a morții ei, în anul 2019.

Hailey Bieber o consideră pe prințesa Diana o sursă de inspirație

Hailey Bieber a declarat în nenumărate rânduri că are o admirație pentru regretata prințesă Diana, considerând-o atât o sursă de inspirație pentru modul în care soția lui Justin Bieber și-a ales ținutele, cât și o personalitate emblematică în tendințele fashionului, chiar și în vremurile moderne.

„Am fost cu adevărat inspirată de faptul că ea era cea mai privită femeie din lume la acel moment, din toate timpurile, și a făcut ceea ce a vrut cu stilul ei. Ea s-a exprimat cu adevărat prin stilul ei, în ciuda faptului că era în poziția în care se afla, a spus Hailey în timpul unui interviu pentru Harper’s Bazaar.

Citește și: Din ce material trebuie să fie confecționate hainele noastre pentru a ne proteja pielea

„Prințesa Diana este o inspirație pentru mine. Este uimitor de frumoasă și are un stil iconic, la care m-am uitat foarte mult pentru a mă inspira în propriile mele ținute. Îi mulțumesc că a lăsat în urmă o moștenire atât de iconică în modă și stil”, a continuat Hailey Bieber.

Hailey a mărturisit că se regăsește în stilul de viață pe care l-a avut prințesa Diana, atunci când trăia, vorbind despre atenția presei și despre paparazzii care o urmăresc zilnic. „Sunt fotografiată atât de mult, încât, uneori, simt că se pune presiune pe mine. Chiar dacă port doar blugi și tricou, îmi doresc să arat impecabil”.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite