Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Regele Charles și Camilla nu dorm împreună. Motivul pentru care monarhul și soția sa locuiesc în case diferite

Regele Charles și Camilla nu dorm împreună/ BCC
Regele Charles și Camilla nu dorm împreună/ BCC

Relația amoroasă dintre Regele Charles al III-lea și Camilla Parker nu este una așa cum s-ar aștepta oamenii. Este bine cunoscut faptul că aceștia au fost înconjurați de controverse încă de când au anunțat că formează un cuplu, iar acum s-a aflat că cei doi nu stau bine pe plan sentimental.

Mai mult, recent s-a aflat încă un detaliu din viața celor doi de cuplu și anume, Regele Charles și Camilla nu dorm împreună. O sursă apropiată a dezvăluit motivul care i-a determinat să ia această decizie.

Citește și: Regele Charles, posibile semne de boală. Fanii au fost îngrijorați după ce au observat că monarhul are mâinile umflate și roșii

La opt ani de la moartea prințesei Diana, Charles și Camilla s-au căsătorit cu permisiunea Reginei Elisabeta a II-a. De atunci, au fost oficial împreună și acum sunt figurile de frunte care reprezintă regalitatea britanică. În ciuda faptului că au o reședință mare, cuplul regal a optat ca fiecare să aibă propria casă și propriul pat. Această decizie generează mai multe controverse și mulți se întreabă dacă au probleme în căsnicie, potrivit publicației The Post.

Camilla Parker și regele Carol al III-lea au locuințe separate de când s-au căsătorit în aprilie 2005. Decizia cuplului nu are nimic de-a face cu vreo problemă de conviețuire sau diferență personală, ci cu ceva care a fost convenit pentru binele lor.

De exemplu, în ultimele zile în care ambii au participat la evenimentele de la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, cuplul a ajuns să fie epuizat, iar regele Carol, în vârstă de 73 de ani, a anunțat pe 16 septembrie că va lua o zi de reflecție privată în mijlocul doliu național pentru mama sa, regina Elisabeta, care a murit pe 8 septembrie.

Citește și: Regele Charles al III-a are o moșie în România, pe care poți s-o vizitezi și tu. Unde e amplasată aceasta

Camilla, însă, nu l-a însoțit, așa că regina în vârstă de 75 de ani s-a dus la Ray Mill House, conacul cu șase dormitoare pe care l-a cumpărat în 1996 după ce s-a despărțit de primul ei soț, Andrew Parker Bowles. Camilla a petrecut noaptea în acest loc.

„Sunt un cuplu unit, așa că asta nu are nimic de-a face cu tensiunile dintre ei (…) Camilla are propria ei cameră la Highgrove (casa regelui Carol al II-lea), dar rareori stă acolo. Când merg la ţară, ea preferă să fie la Ray Mill House, unde nu este doar apropiată de familie, dar îşi întreține şi grajdurile. Aşa au stat mereu lucrurile cu ei”, a declarat o sursă apropiată pentru The Post.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite