Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Reacția fiului cel mic al lui Kate Middleton când a aflat că Regina Elisabeta a murit. Puștiul are doar patru ani

Reacția fiului cel mic al lui Kate Middleton când a aflat că Regina Elisabeta a murit
Reacția fiului cel mic al lui Kate Middleton când a aflat că Regina Elisabeta a murit

Regina Elisabeta a murit la vârsta de 96 de ani la Castelul Balmoral, Scoția. Decesul său a produs doliu în întreg regatul, cei mai devastați fiind membrii familiei regale. Pierderea suveranei i-a afectat pe toți, iar dacă adulții fac față mai bine acestei situații, cei mici sunt afectați într-un mod diferit.

Astfel că, atunci când a aflat vestea că străbunica lui a murit, prințul Louis, fiul cel mic al prințului William și al lui Kate Middleton, a avut o reacție care a emoționat-o pe mama sa. În timp ce vorbea cu mulțimea strânsă la Castelul Windsor, pentru a o omagia pe Regină, Kate Middleton a dezvăluit ce i-a spus mezinul ei.

Citește și: Cine va avea grijă de câinii Reginei Elisabeta a II-a. Suverana era foarte atașată de patrupezi

„A fost atât de dulce. Mi-a zis: „Mami nu-ți face griji. Acum, buni este cu străbunicul””, a povestit Kate Middleton.

Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip au avut patru copii, opt nepoți și 12 strănepoți. Copiii prințului William și ai lui Kate Middleton au fost cel mai mult în prezența suveranei britanice, motiv pentru care au și legat o relație aparte.

Ce făcea Kate Middleton în momentul în care Regina Elisabeta a II-a a murit

În timp ce Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 96 de ani, se afla sub supraveghere medicală la reședința din Balmoral, Scoția, familia regala a început să se adune la Castel, dând primele semne că starea de sănătate a suveranei era mult mai gravă decât ne lăsau să credem.

„În urma unei evaluări suplimentare în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați de sănătatea Majestății Sale și i-au recomandat să rămână sub supraveghere medicală”, a transmis atunci, într-un comunicat oficial, Palatul Buckingham.

Citește și: Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a și cine o va moșteni

Membrii apropiați ai familiei au fost informați și au pornit instant către Regina Elisabeta a II-a. Prințul Charles și Camilla, ducesa de Cornwall, au fost primii care au ajuns alături de Regină. Prințesa Anne se afla deja în Scoția, iar un purtător de cuvânt a confirmat că se află la Balmoral cu familia sa. Restul familiei regale s-a adunat treptat, cu o excepție.

Kate Middleton nu a mers la Castelul Balmoral să o vadă pentru ultima dată pe Regina Elisabeta a II-a. Ducesa de Cambridge a rămas acasă în Windsor, deoarece este prima săptămână de școală a copiilor. Miercuri, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis au început școală.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite