Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Moment de reculegere înainte de meciul Manchester United – Real Sociedad, după decesul Reginei Elisabeta a II-a

Moment de reculegere înainte de meciul Manchester United – Real Sociedad/ Twitter
Moment de reculegere înainte de meciul Manchester United – Real Sociedad/ Twitter

Clubul Manchester United a ținut un moment de reculegere înainte de meciul său cu Real Sociedad, programat în această seară, pe stadionul Old Trafford, în Liga Europa, în memoria reginei Elizabeth a II-a.

“Ca urmare a indicațiilor federației engleze şi UEFA, meciul din această seară cu Real Sociedad va avea loc conform programului, pe Old Trafford. Înainte de start se va ține un minut de reculegere care le va permite echipelor, oficialilor şi tuturor celor din tribune să îşi arate respectul faţă de Majestatea Sa. Ambele echipe vor purta banderole negre şi drapelele de la Old Trafford vor fi în bernă, în semn de respect”, a precizat Manchester United.

Citește și: Unde va fi depus sicriul Reginei Elisabeta a II-a și cine poate merge să-i aducă monarhului un ultim omagiu

“Manchester United împărtășește tristețea întregii națiuni după anunțul de la Buckingham Palace cu privire la trecerea în neființă a Majestății Sale Regina”, a mai notat gruparea engleză.

Regina Elisabeta a murit la vârsta de 96 de ani

Anunțul emoționant, transmis de președintele Klaus Iohannis, vine după ce serviciile casei regale au anunțat că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit azi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se află sub supraveghere medicală, de joi, la castelul Balmoral, după ce medicii săi au devenit îngrijorați cu privire la starea de sănătate a suveranei, scrie BBC.

„După o evaluare mai amănunțită în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați cu privire la sănătatea majestății sale, și au recomandat ca ea să rămână sub supraveghere medicală”, a transmis Casa Regală într-un comuniat oficial.

Citește și: Ultima apariția a Reginei Elisabeta a II-a. Detaliu care a prezis moartea sa

Suverana britanică, în vârstă de 96 ani, este cea mai longevivă din istoria țării și a sărbătorit recent jubileul de platină. Elisabeta a II-a a împlinit 96 de ani în 21 aprilie.

Încă de când s-a anunțat că medicii sunt îngrijorați de starea de sănătate a Reginei Elisabeta, Familia Reginei s-a adunat în jurul ei, venind din toată țara pentru a fi alături de suverană la Balmoral. Prințul William a sosit împreună cu unchii săi, prințul Andrew și prințul Edward, precum și cu soția prințului Edward, Sophie. Kate, ducesa de Cambridge, a rămas la Windsor, deoarece copiii ei și ai lui William au avut prima lor zi la o școală nouă. Prințul Harry se afla și el pe drum spre Balmoral, dar nu însoțit de soția sa Meghan, potrivit purtătoarei lor de cuvânt. Prințul Charles a ajuns ceva mai devreme la castelul Balmoral.

Te-ar putea interesa și