Prima autopsie a unei persoane care a murit de Covid, după ce a fost vaccinată împotriva virusului. Proteinele spike i-au distrus organele încă dinainte de rapel

Prima autopsie a unei persoane care a murit de Covid/ Pexels
Prima autopsie a unei persoane care a murit de Covid/ Pexels

Cercetătorii germani au efectuat primul studiu postmortem la nivel mondial, asupra unei persoane care înainte de a fi declarată decedata fusese vaccinată împotriva coronavirusului. S-a descoperit astfel că fiecare organ al corpului său era infestat cu proteine spike, tocmai din cauza vaccinului.

Cu aproximativ o lună înainte de moarte, bărbatul de 86 de ani primise prima doză dintr-un vaccin anti-Covid. Ulterior s-a infectat cu germeni ai virusului și a trebuit să fie dus de urgență la un spital din apropiere pentru tratament. S-a dovedit însă ca era prea târziu. Corpul bărbatului fusese deja măcinat de proteinele spike, care i-au mâncat organele vitale și l-au omorât. Potrivit rapoartelor, bărbatul a primit un „vaccin BNT162b2 cu ARN modificat cu nucleozide, formulat cu nanoparticule lipidice, într-o doză de 30 g”.

“În acea zi și în următoarele 2 săptămâni, el nu a prezentat simptome clinice”, potrivit lucrării despre caz, care a fost publicată în International Journal of Infectious Diseases, scrie Natural News. “În ziua a 18-a, el a fost internat, din cauza agravării unei forme de diaree. Deoarece nu a prezentat semne clinice de COVID-19, izolarea într-un cadru specific nu a părut necesară. Testele de laborator au evidențiat anemie hipocromă și niveluri crescute de ser de creatinină. Testul antigenului și reacția în lanț a polimerazei (PCR) pentru SARS-CoV-2 au fost negative”, se mai arată în lucrare.

Abia în ziua a 25-a bărbatul a fost testat „pozitiv” la coronavirus și doar o zi mai târziu a murit în spital, de insuficiență renală și respiratorie, cauzate de vaccin. Cercetătorii au descoperit mai târziu că întregul corp al pacientului devenise suprasolicitat cu încărcături mari de ARN viral, cunoscute și sub numele de proteine spike, induse de vaccin.

“Pe scurt, rezultatele studiului nostru de caz, de autopsie la un pacient cu vaccin ARNm, confirmă opinia că prin prima doză de vaccin împotriva imunogenității SARS-CoV-2 moartea ar fi putut fi indusă, în condițiile în care imunitatea sterilă nu este dezvoltată în mod adecvat”, concluzionează studiul.

În timp ce s-a descoperit că injecția letală a declanșat un răspuns imunitar în corpul omului, ea nu a făcut totuși absolut nimic pentru a opri răspândirea virusului sau a proteinelor spike, care au cauzat în cele din urmă cedarea organelor pacientului.

Publicarea rezultatelor a înmulțit corul celor care se opun vaccinarii, dar mai ales observațiile critice la adresa Big Pharma. “Ceea ce este incredibil la acest fapt este că nici inventatorii de medicamente și nici producătorii nu sunt răspunzători pentru consecințele negative legate de vaccinurile anti-Covid-19, deoarece acestea au fost create în baza unei urgențe declarate și de aceea sunt considerați imuni la orice nereguli, deoarece intenția lor era de a salva omenirea”, se arată într-unul din comentarii.

Te-ar putea interesa și