Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ziua Internațională a Transportului Gratuit. Ziua în care economisești bani cumpărând lucruri

Ziua Internațională a Transportului Gratuit/ Freepik
Ziua Internațională a Transportului Gratuit/ Freepik

Ziua Internațională a Transportului Gratuit. Cumpărăturile de vacanță online au o marjă, pe care cumpărăturile din magazinul local nu o fac, iar acesta este costul ridicat al transportului maritim. Puteți dubla cu ușurință acest cost al articolelor achiziționate.

Aici apare Ziua Internațională a Transportului Gratuit, unde companiile din întreaga lume, vă oferă posibilitatea de a face cumpărăturile de vacanță fără a vă îngrijora de taxele pentru transport, lăsând banii pentru vacanță să fie puși deoparte.

Istoria Zilei Internaționale a Transportului Gratuit

Ziua în care se sărbătorește acest eveniment este data de 18 decembrie. Această zi a transportului gratuit a fost inițiată în anul 2008, de către Luke și Maisie Knowles, iar, mai apoi, s-a extins peste tot în lume, fiind sărbătorită în fiecare an. Aceștia au văzut nevoia cumpărătorilor de a-și extinde finanțele, dorind și să-i încurajeze în ceea ce constă comerțul electronic, prin eliminarea costurilor în ultimul moment.

Scopul principal, a fost de a conduce perioada de cumpărături e-commerce direct până la sfârșitul lunii, permițându-le oamenilor să trimită cadourile în ultimul moment. Desigur că, pentru business-urile care susțin această zi, ceea ce face aceasta, este de a ajuta la creșterea veniturilor și la rotunjirea cifrelor de sfârșit de an, pentru acționarii lor.

Citește și: Modul prin care poți să iei mai multe haine cu tine în vacanță, fără să plătești în plus pentru bagaj

Apariția acestei zile a fost un real succes, în primul an, s-au depus eforturi ample pentru a se asigura că publicul este conștient de acest lucru. Sute de retaileri s-au implicat, oferind această promoție specială oricărui client care a venit să sune în ziua potrivită.

Rezultatul a fost unul palpabil, iar foarte mulți bani au fost ajunși pe piața virtuală. Din acel moment, fiecare companie care își prețuiește linia muncii, în această perioadă a anului, se asigură că are loc, iar acest aspect schimbă piața economică.

Cum să celebrezi Ziua Internațională a Transportului Gratuit

Există doar o singură modalitate sigură de a sărbători ziua transportului gratuit, chiar din pat, și anume, să vă opriți din achizițiile până la perioada de vacanță. Apoi, verificați fiecare magazin din care doriți să cumpărați, iar, la final, scoateți-vă în oraș și prietenii și rudele.

Citește și: Ziua Internațională a Voluntariatului. Astăzi celebrăm activitatea care aduce un pic de bine în viața celorlalți

Amintiți-vă că, ziua transportului gratuit este cea mai bună oportunitate de a strânge banii, pe care ați vrut să-i puneți deoparte pentru prietenii și familia dumneavoastră. Este surprinzător să vezi cât de mulți bani, din fondurile de vacanță, pleacă înspre companiile de transport maritim.

Nu lăsați să vi se întâmple și vouă asta, pentru că ziua transportului gratuit are scopul de a returna toți banii, sub formă de cadouri, chiar sub bradul de Crăciun al prietenilor dumneavoastră.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite