Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Modul prin care poți să iei mai multe haine cu tine în vacanță, fără să plătești în plus pentru bagaj

Modul prin care poți să iei mai multe haine cu tine în vacanță, fără să plătești în plus pentru bagaj/ Freepik
Modul prin care poți să iei mai multe haine cu tine în vacanță, fără să plătești în plus pentru bagaj/ Freepik

O persoană cu cont pe TikTok, a ajuns foarte cunoscută datorită modului său ingenios de a-și face bagajul pentru vacanță, astfel încât, să evite costurile ridicate ale aeroporturilor. De tot ceea ce ai nevoie, este o pernă.

Tedi Ivanova, căci așa se numește domnișoara, le-a arătat urmăritorilor săi, cum se pot transporta hainele în această pernă, pentru că, conform legilor de la aeroport, perna nu este considerată un bagaj. Tânăra, de 21 de ani, cu reședința în Belgia, pleacă în fiecare an, cu familia sa în vacanțe, așa că, s-a educat, în ceea ce privește împachetarea unui bagaj uniform și corect. Un aspect care a deranjat-o mereu pe aceasta este că, niciodată nu putea să ia cu ea numărul necesar de haine. Ea le-a arătat celor care o urmăresc pe TikTok, într-un video, cum a reușit ea să-i păcălească pe cei de la controlul aviației.

Citește și: Unde mergem în vacanță toamna aceasta? 10 destinații pentru o vacanță perfectă

Tedi spune că a considerat mereu că împachetatul este foarte frustrant, asta din cauză că a fost nevoită mereu să meargă cu bagaje de mână, costurile fiind mult prea ridicate pentru părinții săi. Tedi este genul de persoană, care iubește să poarte o grămadă de haine în vacanțe, așa că, împachetatul hainelor într-un bagaj micuț era un coșmar.

În clipul video postat pe TikTok, tânăra poate fi văzută cum trece neobservată cu perna ei, fără ca domnul de la control să observe că, aceasta conține o grămadă de haine. Mai apoi, tot în acel video, se poate vedea cum ajungând la hotel, deschide perna ei, iar din aceasta cad o grămadă de haine pe pat. Spune ea că, a folosit această pernă, și în timpul zborului, în taxi, dar și în drum spre hotel. Primul pas este să îți cumperi o pernă pufoasă sau foarte flocoasă. Apoi, umple perna doar cu obiecte moi sau haine și nu te comporta suspicios, ca să nu dai de bănuit.

Citește și: Cele mai bune idei de ținute pentru aeroport. Cu ce ne îmbrăcăm în timpul călătoriei cu avionul

Cei din mediul social au fost foarte interesați de actul său și au ajuns să ofere 4,5 milioane de aprecieri și să lase 13.400 de comentarii. Unul dintre urmăritori i-a spus că este un gest foarte ingenios, altul că este foarte inteligent gândit acest mod de a împacheta hainele, iar o a treia persoană că este „briliant”.

Oricum, Tedi a rămas foarte uimită de cât de mulți i-au vizionat clipul și de câtă atenție i s-a oferit, mai ales că a putut să-i ajute și pe alții. Ca și atenționare, Tedi a adăugat că perna trebuie să conțină haine sau obiecte moi, ca scopul lor, forma și atingerea să fie leite cu cele ale unei perne.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite