Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ziua Internațională a Podurilor. Evenimentul formal pentru recunoașterea dependenților de adrenalină

Ziua Internațională a Podurilor/ Pexels
Ziua Internațională a Podurilor/ Pexels

Ziua Internațională a Podurilor. În mod contrar, față de ce anume înseamnă, ziua podurilor, nu este o celebrare a podurilor în sine, ci o celebrare a VÂRFULUI lumii săritorilor de pe poduri. Adrenalina acestor dependenți angajați în aruncarea de pe clădiri, antene, poduri, și pământ (săriturile de pe stânci). Așa că, această zi a podurilor este un eveniment formal pentru toți aceștia, dar și pentru recunoașterea acestor temerari.

Istoria Zilei Internaționale a Podurilor

Sărbătorită în a treia zi de luni din luna octombrie, în data de 17 octombrie, ziua podurilor este cel mai amplu eveniment formalizat din întreaga lume. Sute de săritori de pe VÂRF se adună în fiecare zi de 17 octombrie, încă din anul 1980 pentru a participa la acest sport extrem. Utilizând parașute sau costume de sărit, acest sport a adunat un număr respectabil de urmăritori de-a lungul anilor, chiar dacă este considerat un sport extrem.

Interzis în anumite zone, ziua podurilor este totuși o celebrare a sportului în sine, la fel ca și un impuls pentru a oferi legitimitate în rândul adepților săi. Când acești săritori de pe VÂRF au completat una dintre aceste sărituri din cele patru categorii menționate mai sus, atunci, primesc un număr de VÂRF.

Citește și: Ziua Internațională fără sutien. De ce e mai bine pentru organismul tău să renunți la aceasta piesă de lenjerie

Primii care au completat această categorie au fost Phil Smith și cu Phil Mayfield (niște părinți precauți, acesta fiind un avertisment în a-ți numi copilul Phil), și sunt notați cu numele VÂRF#1 și VÂRF#2. Cum numărul de sărituri crește, o altă categorie a fost acordată acelora care au completat sărituri pe timp de noapte, iar aceștia au fost tot cei menționați mai sus, dar într-o altă ordine. Prima dată a fost Phil Mayfield, iar apoi Phil Smith.

Cascadoriile cu parașute au apărut și au dispărut încă de la începutul istoriei științei, prima dată fiind înregistrate, de către Faust Vrancic. Dar toate acestea au fost doar evenimente izolate. Acest sport nu exista până în anul 1978, acesta fiind pe atunci doar un hobby. De atunci și până acum, acesta a devenit foarte vizibil în filmele de acțiune și în alte cinema.

Cum să sărbătorim Ziua Internațională a Podurilor

Pentru cei care vor să se bucure de un show interesant, pot participa la unul dintre aceste evenimente cu ocazia zilei podurilor. Nu poate fi nimic mai amuzant decât un astfel de eveniment, în care temerarii se adună și își fac de cap prin aruncările lor pline de entuziasm și adrenalină.

Dacă ești o persoană îndrăzneață și curajoasă poți fii prezent la aceste reprezentări, care pot fi pentru tine și o oportunitate de a participa și tu la rândul tău, ca și concurent. Săritura de pe VÂRF este în mod particular un hobby periculos, așa că, va trebui să te asiguri că îți vei găsi un antrenor potrivit și un grup care să te pregătească pentru a fi totul sigur și legal, referindu-mă aici la locul unde îți vei desfășura săritura.

Citește și: Ziua Internațională a Mâncării Taco. Istoria unuia dintre cele mai populare preparate mexicane

Câteodată, trebuie doar să te conectezi cu natura și cu libertatea… departe de pământ și orice altceva pentru câteva minute.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite