Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Camilla au ajuns ținta hărțuirii online la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Imaginile umilitoare cu acestea au milioane de vizualizări

Meghan Markle și Camilla au ajuns ținta hărțuirii online/ insider.com
Meghan Markle și Camilla au ajuns ținta hărțuirii online/ insider.com

Meghan Markle și regina Consoartă Camilla au ajuns ținta hărțuirii online în timpul ceremoniei de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a. Mai multe videoclipuri cu acestea au ajuns pe TikTok, iar imaginile le ridiculizează pe Meghan și pe Camilla, în timpul transmisiunii în direct a slujbei de înmormântare.

Imaginile cu cele două femei din familia regală au fost vizualizate de milioane de ori, acestea fiind criticate pentru felul în care s-au afișat la evenimentul trist din Marea Britanie. Potrivit comentariilor făcute de internauți, Meghan a fost acuzată că a copiat o ținută purtată de prințesa Diana.

Camilla și prințesa Diana/ insider.com
Camilla și prințesa Diana/ insider.com

Cu toate că nu toate imaginile erau din ziua înmormântării, multe dintre ele fiind fotografii vechi din 2019, videoclipurile au fost vizionate de peste 23 de milioane de ori. Campania agresivă de dezinformare online și hărțuirea Camillei, care a fost acuzată de aventura cu Regele Charles al III-a, au devenit virale, peste tot în mediul online fiind propagate false mesaje împotriva celor două.

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry au un câine nou. Numele hilar pe care ducii de Sussex i l-au dat patrupedului

De asemenea, multe dintre videoclipuri o arată pe Camilla, fanii numind-o „noua regină”, alături de prințesa Diana, numită „adevărata regină”. Sute de mii de oameni au văzut aceste imagini și consideră că actuala regină nu-și merită locul în familia regală, relatează insider.com.

Nu este prima dată când Meghan este hărțuită în mediul online. Ducesa de Sussex a intrat în atenția publicului în anul 2016, atunci când s-a afișat pentru prima dată cu prințul Harry. Nu de puține ori fosta actriță a declarat că hărțuirea și abuzul online a fost unul din motivele pentru care s-a retras din familia regală.

Meghan Markle/ insider.com
Meghan Markle/ insider.com

Citește și: Prințului Harry i s-a interzis să poarte uniforma militară la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Cum a reacționat ducele de Sussex

Într-unul dintre interviurile oferite de prințul Harry în 2020, după ce acesta a luat hotărârea să se mute cu familia sa în SUA, a declarat că nu a vrut ca fiul său și soția lui să aibă aceeași soartă ca mama sa, prințesa Diana, care a fost copleșită de presiunea socială adusă din cauza regalității și a presei.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite