Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Kate Middleton, omagiul adus Reginei Elisabeta în timpul înmormântării. Prințesa de Wales a purtat bijuteriile regretatului monarh

Kate Middleton/ usmagazine.com
Kate Middleton/ usmagazine.com

Kate Middleton i-a adus un omagiu regretatei suveranei în timpul înmormântării acesteia. Soția prințului William a purtat o bijuterie pe care Regina Elisabeta a II-a a prețuit-o foarte mult.

Prințesa de Wales și-a făcut apariția la înmormântarea Reginei Elisabeta purtând o rochie midi neagră, foarte elegantă, ținută pe care a completat-o cu dresuri negre, pantofi stiletto negri și o pălărie în aceeași nuanță. Cu toate acestea, piesa de rezistență a fost colierul pe care Kate a ales să-l poarte în această zi istorie pentru Marea Britanie.

Regina Elisabeta a II-a/ usmagazine.com
Regina Elisabeta a II-a/ usmagazine.com

Soția lui William, în vârstă de 40 de ani, a optat pentru un colier din perle, o piesă emblematică din colecția regală al Majestății Sale, în timp ce membrii familiei regale și-au adus omagiul Reginei la Westminster Abbey din Londra luni, 19 septembrie. Mai mult, colierul a fost purtat și de prințesa Diana, în 1980. Kate a asortat colierul cu o pereche de cercei strălucitori și un voal sobru.

Citește și: Ce făcea Kate Middleton în momentul în care Regina Elisabeta a II-a a murit. Ducesa nu a fost să o vadă pe suverană

Kate Middleton a sosit la ceremonia de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a, alături de cei doi copii ai săi, prințul George și prințesa Charlotte.

Nu este prima dată când Kate o onorează pe Regina Elisabeta purtându-i bijuteriile. Aceasta a purtat piese din colecția suveranei în decursul perioadei de doliu a Regatului Unit, care a început după ce Regina a murit la vârsta de 96 de ani, pe 8 septembrie. Miercuri, 14 septembrie, Kate a purtat broșa cu frunze de perle a reginei în timp ce participa la procesiunea Majestății Sale la Westminster Hall de la Palatul Buckingham.

Citește și: Reacția fiului cel mic al lui Kate Middleton când a aflat că Regina Elisabeta a murit. Puștiul are doar patru ani

De-a lungul domniei sale de 70 de ani, Regina și-a împrumutat bijuteriile la ocazii speciale. Kate a purtat prima dată una dintre diademele monarhului la nunta ei din aprilie 2011 cu William, în vârstă de 40 de ani.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite