Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Contul de Twitter al rapperului Kanye West, suspendat din nou. Artistul a încălcat regulilor platformei de socializare

Kanye West
Kanye West

Twitter Inc a suspendat din nou vineri contul lui Kanye West, la doar două luni după ce contul rapperului a fost redeschis, întrucât tweet-urile sale au încălcat regulile platformei de socializare, informează Reuters.

Proprietarul Twitter, Elon Musk, care s-a declarat un absolutist al libertății de exprimare, a salutat în octombrie revenirea pe platforma de socializare a rapperului, care şi-a schimbat numele în Ye.

În cel mai recent tweet publicat joi, Musk a spus: ”Am făcut tot ce ţine de mine. Şi cu toate acestea, a violat din nou politica noastră împotriva incitării la violență. Contul va fi suspendat”, relatează Agerpres.

Citește și: Kanye West nu va mai fi milionar pentru mult timp. Adidas rupe parteneriatul cu celebrul rapper

Joi seară, Twitter a restricționat totodată unul dintre tweet-urile lui Ye. Contul rapperului a fost suspendat la o oră după ce Musk a răspuns unui utilizator al platformei care a scris ”Elon, te rog repară-l pe Kanye”.

Twitter nu a răspuns imediat unei solicitări de a comenta informația. Platforma restabilise contul rapperului înainte de preluarea Twitter de către Musk în urma unei tranzacții de 44 de miliarde de dolari. Cu toate acestea, antreprenorul a clarificat ulterior că nu a avut nicio contribuție la readucerea lui Ye pe Twitter.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite