Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Când apare iPhone 14 și de când îl poți cumpăra. Noul smartphone ar putea fi cea mai mare surpriză de la Apple

Când apare iPhone 14 și de când îl poți cumpăra/ MacRumors
Când apare iPhone 14 și de când îl poți cumpăra/ MacRumors

Apple vine cu noi surprize și în 2022. Compania va aduce pe piață noi modele de telefoane, dar și o mulțime de accesorii mult mai performante. Află din materialul de mai jos când apare iPhone 14 și de când îl poți cumpăra.

Când apare iPhone 14

Noul iPhone 14 se preconizează că ar apărea pe 7 septemebrie, potrivit mobilissimo.ro. Această dată pică într-o miercuri şi se aliniază cu datele alese de Apple pentru prezentările de iPhone-uri. Tot în această dată ar trebui să vedem, pe lângă cele patru iPhone-uri, şi AirPods Pro 2 plus trei ceasuri Apple Watch, inclusiv unul robust care va costa mai mult.

Sursa menționată mai sus susține că fiecare dintre iPhone-urile noi va costa cu 100 de dolari mai mult decât predecesorul direct. De asemenea, precomenzile ar începe din data de 16 septembrie, iar livrările de pe 23 septembrie.

Cum va arăta noul iPhone 14

Noul iPhone 14 va avea o mulțime de noutăți, începând de la design şi până la revenirea toch ID-ului, devenit istorie după apariţia iPhone-ului 11, când au dispărut toate butoanele de pe aceste telefoane. Până şi conectivitatea USB va fi diferită, mai nouă, mai bună, mai performantă. Senzorul de imagine principal va avea o rezoluție de 48 de megapixeli, care cu siguranță îi va mulțumi şi pe cei mai pretențioși.

Specialiștii în domeniu spun că până în maximum luna septembrie evenimentul de lansare al iPhone 14 va avea loc în lume, urmând ca fanii din România să şi-l poată comanda şi ei apoi, potrivit stiridirecte.ro.

La ce preț va ajunge noul iPhone 14

Deși nu se știu foarte multe informații, un lucru este clar! Noul iPhone 14 va fi mult mai scump decât ultimul apărut, respectiv iPhone 13. În prezent, acestea costă 799 dolari pentru iPhone 13 şi 999 dolari un iPhone Pro. Tot specialiştii se aşteaptă la un preţ de pornire pentru iPhone 14 Max de la 899 de dolari, iar varianta Pro să ajungă la 999, în timp ce un ProMax s-ar putea vinde cu mai bine de 1099 de dolari.

Vânzările slabe ale variantei iPhone 13 Mini i-au făcut specialişti să se gândească la ideea că noul iPhone nu va avea şi el o variantă mini. Când vine vorba de design, însă, aceştia spun că va fi o combinaţie între iPhone 12 şi vechiul iPhone 4, urmând să aibă o carcasă realizată din titan şi spatele confecţionat din sticlă.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite