Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

VEZI AICI lansarea iPhone 13 LIVE. Iată ce pregătește Apple pentru anul acesta

Lansarea iPhone 13
Lansarea iPhone 13

Apple lansează noul iPhone 13  astăzi, 14 septembrie, la ora 20:00 a României. Evenimentul promite să ofere anunțuri noi legate de o lansare de patru noi modele de smartphone-uri, alături de o nouă generație de ceasuri Apple Watch. Iar dacă zvonurile se adeveresc, probabil și o nouă pereche de căști wireless AirPods.

Conform zvonurilor, Apple urmează să dezvăluie generația iPhone 13. Lansarea iPhone 13 va include iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max (cu ecrane de 5.4, 6.1, 6.1, respectiv 6.7”). Acestea nu vor fi foarte diferite în design față de generația iPhone 12. Însă vor exista destule diferențe la nivel hardware care ar putea justifica upgrade-ul pentru cei care au iPhone-uri mai vechi.

Citește și: Ce preț are iPhone 12 Pro Max, cu două luni înainte de lansarea noului model de la Apple

Lansarea iPhone 13 poate fi urmărită LIVE direct din acest articol cu doar un play pe videoclipul de mai jos.

Citește și: Lansare iPhone 12. Cum arată noile telefoane Apple – VIDEO LIVE

Se zvonește că toate vor porni de la 128 GB standard. Modelele Pro oferind chiar și până la 1 TB de stocare internă. Apoi, iPhone 13 ar putea fi prima generație de la apariția decupajului în ecran în care acesta ar putea fi redus în dimensiuni. Ecranele modelelor Pro ar putea folosi ecrane la 120 Hz, în timp ce toate camerele foto principale ar putea de asemenea primi upgrade la stabilizare pe senzor, la fel ca iPhone 12 Pro Max de anul trecut. Camera ultra-wide ar putea fi de asemenea upgradată pentru prima dată de la debutul din 2019.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite