Ce preț are iPhone 12 Pro Max, cu două luni înainte de lansarea noului model de la Apple

Ce preț are iPhone 12 Pro Max
Ce preț are iPhone 12 Pro Max

Modelul de iPhone 12 Pro Max a fost pe lista de dorințe a multor fani Apple, însă prețul ridicat i-a făcut pe aceștia să-și ia gândul de la noul telefon. Iată că Universul le aduce în cale o nouă oportunitate de a-și cumpăra telefonul dorit, asta pentru că prețul ultimului model de iPhone de la Apple a scăzut considerabil după ce s-a anunțat când se va lansa iPhone 13.

Telefonul iPhone 12 Pro Max s-a lansat în toamna anului 2020, fiind votat de utilizatorii Apple ca fiind cel mai bun din categoria smartphone-urilor de la această companie. iPhone 12 Pro Max se remarcă prin diagonala generoasă de 6.7 inch și cea mai mare baterie dintre toate modelele din serie. Acest telefon are ceva în plus la nivel foto față de varianta Pro de 6.1 inch și din articolul de față veți afla sumele la care se vinde pe plan local, care este stadiul disponibilității sale și alte detalii bine de știut înainte de o potențială achiziție. 

Acesta este cel mai mare telefon din seria iPhone 12, fiind un terminal ideal pentru consum media fie că vorbim despre gaming, streaming video sau captură foto/video. Are suport 5G, păstrează bretonul din zona superioară asociat soluției de autentificare Face ID și vine în configurații cu 128, 256 sau 512 GB stocare flash.

În noiembrie 2020, telefonul iPhone 12 Pro Max avea un preț de pornire de 6.299 lei pentru modelul cu capacitatea de 128 GB. Odată cu creșterea memoriei a crescut și prețul, acesta fiind de 6.899 lei pentru cel de 256 GB și 8.099 lei pentru cel de 512 GB.

La ce preț a ajuns acum iPhone 12 Pro Max

Acum, cu doar două luni până la lansarea noului model de iPhone de la Apple, iPhone 12 Pro Max a ajuns să coste mult mai puțin, fiind un moment de bucurie pentru cei care doresc să-și schimbe telefonul.

Astfel că, acum, un iPhone 12 Pro Max, de capacitate 128 de GB costa 5.699 lei. De asemenea, cel de capacitatea de 256 GB a ajuns să coste doar 6.200 lei, iar cel de 512 GB este de 7.349 lei.

Noul model de iPhone 13 ar putea fi lansat în luna octombrie, doar dacă Apple va mai face unele modificări de ultimă oră pentru modele care să impună o amânare a începerii vânzărilor cu câteva săptămâni. Totuși, e puțin probabil ca acest lucru să se întâmple, chiar dacă seria iPhone 12 are succes foarte mare, scrie idevice.ro.

Acesta va veni cu foarte multe noutăți interesante, însă poate nu în aceeași varietate de modele, având în vedere că iPhone 12 Mini nu are tocmai parte de succes prea mare. Noul iPhone 13 a fost confirmat oficial înainte de a fi lansat de către compania Apple în toamna acestui an, modelele din această serie fiind deja înregistrate la Comisia Economica EurAsiatica, aceasta fiind o obligație pentru orice producător cu câteva luni înainte de a își lansa produsele.

Te-ar putea interesa și