Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Telefoane ieftine și bune. Ce să cauți atunci când faci cumpărături de Black Friday 2022

Telefoane ieftine și bune. Ce să cauți atunci când faci cumpărături de Black Friday 2022/ Pexels
Telefoane ieftine și bune. Ce să cauți atunci când faci cumpărături de Black Friday 2022/ Pexels

Telefonul a devenit un dispozitiv indispensabil în zilele noastre, astfel că, în fiecare an ne gândim să-l schimbăm cu unul mai nou și mai performant pentru a ne ajuta să ducem la îndeplinire sarcinile de zi cu zi. Dacă și tu ești în căutarea unui telefon, află că a început perioada celor mai mari reduceri și își poți achiziționa un telefon ieftin și bun de Black Friday 2022.

În materialul de mai jos îți vom prezenta câteva lucruri la care să fii atent atunci când îți cumperi un telefon nou, dar și câteva recomandări de telefoane pe care să le găsești ieftine de Black Friday anul acesta.

La ce trebuie să fii atent când îți cumperi un telefon mobil

Fiecare are preferințele sale cu privire la tehnologie, astfel că „bun” pentru unul poate să fie diferit pentru altul. Există multe telefoane bune pe piață, însă nu toate sunt ieftine. Cu toate acestea, reducerile din aceasta lună îți vin în ajutor și poți găsit telefonul dorit la prețuri foarte accesibile. Iată la ce trebuie să fii atent când cumperi un telefon mobil, mai ales de Black Friday.

Brand – Dacă intenționezi să folosești telefonul timp de mai mulți ani, trebuie să știi că alegerea unui smartphone de la un brand cunoscut este cea mai bună idee. Notorietatea sa pe piață și recenziile acumulate de-a lungul timpul l-au făcut să ofere o garanție cumpărătorilor că telefonul nu le va crea probleme mai târziu.

Citește și: Cum să-ți alegi laptopul potrivit. Vezi criteriile și recomandările de care să ții cont

Putere – Un telefon nu trebuie să aibă cel mai nou procesor de pe piață pentru a fi bun, dar are nevoie de suficientă fluiditate pentru a putea rula sistemul și aplicațiile fără a încetini. Acesta este de obicei cazul, dar dacă aveți nevoie de o regulă mai specifică, nu ar trebui să aveți nicio problemă cu un procesor Qualcomm din seria 7 sau mai mare sau un MediaTek Dimensity. Acordați atenție acestui aspect când alegeți un telefon de Black Friday.

Spațiu de stocare – Chiar și astăzi este posibil să găsim telefoane cu 2 sau 3 GB de memorie RAM, ceea ce va sfârși prin a îngreuna mai devreme sau mai târziu performanța telefonului. Un telefon bun are nevoie de cel puțin 4 GB de memorie RAM și de o capacitate de stocare cât mai mare. 32 GB de spațiu de stocare este deja prea puțin, așa că cel potrivit ar fi unul de cel puțin 64 GB.

Afișaj – Dacă ochii sunt oglinda sufletului, ecranul este sufletul telefonului. Este partea telefonului cu care interacționați cel mai mult, așa că trebuie să fie de bună calitate și să arate bine. Dacă este posibil, ar trebui să aibă o rezoluție Full HD+ și certificările necesare pentru a viziona Netflix și altele platforme în HD.

Citește și: Black Friday 2022. Magazinele care și-au anunțat reducerile de anul acesta. Fii pe fază pentru cele mai bune oferte!

Durata de viață a bateriei și încărcarea rapidă – Un telefon bun ar trebui să aibă o autonomie a bateriei suficientă pentru a rezista toată ziua și o formă de încărcare rapidă. Nu trebuie să includă încărcarea rapidă masivă de 100 W sau mai mult, așa cum vedem în prezent, ci cel puțin o încărcare rapidă de 18 W, 22,5 W, 33 W sau, dacă este posibil, mai mult.

Telefoane recomandate de Black Friday 2022

Telefoane sub 2000 de lei

Telefon mobil
Samsung Galaxy A53
Telefon mobil
Motorola Moto g42
Telefon mobil
Samsung Galaxy A13
Telefon mobil
Samsung Galaxy A33
Telefon mobil
Motorola Edge 30
Telefon mobil Xiaomi
Redmi Note 11 Pro+

Telefoane între 2000 și 4000 de lei

Telefon mobil
Apple iPhone 11
Telefon mobil
Apple iPhone 13
Telefon mobil
Samsung Galaxy S21 FE
Telefon mobil
Samsung Galaxy S22 Plus
Telefon mobil
Samsung Galaxy S22
Telefon mobil
Motorola Edge 30 Ultra

Telefoane peste 4000 de lei

Telefon mobil
Samsung Galaxy S22 Ultra
Telefon mobil
Apple iPhone 13 Pro
Telefon mobil
Apple iPhone 14
Telefon mobil
Motorola Moto G52 Dual SIM
Telefon mobil
Apple iPhone 13
Telefon mobil
Apple iPhone 14 Pro

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite