Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Fiica lui Steve Jobs își bate joc de noul iPhone 14 al companiei tatălui său. Tânără a postat un meme care sugerează că modelul este exact ca cel de anul trecut

Fiica lui Steve Jobs își bate joc de noul iPhone 14 al companiei tatălui său
Fiica lui Steve Jobs își bate joc de noul iPhone 14 al companiei tatălui său

Fiica regretatului Steve Jobs, Eve, în vârstă de 23 de ani, a batjocorit cea mai recentă lansare de la Apple, unde compania a expus cel mai așteptat model de smartphone. Tânără a postat pe pagina sa de Instagram un meme, care sugerează că telefonul este exact ca modelul de anul trecut.

În urma lansării de la Apple, care a avut loc miercuri, 7 septembrie 2022, unde compania și-a prezentat ultimul model de telefon, respectiv iPhone 14, Eve a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care își bate joc de produsul companiei dezvoltate de tatăl său, potrivit DailyMail. Împreună cu o imagine cu un bărbat de vârstă mijlocie, care primește cadou o cămașă identică cu cea pe care o purta, tânăra absolventă de la Stanford, care este și cel mai mic copil al regretatului Steve Jobs, a postat un text care spune: „Trec de la iPhone 13 la iPhone 14 de la Apple, după anunțul de astăzi”.

Fiica lui Steve Jobs își bate joc de noul iPhone 14 al companiei tatălui său/ Instagram
Postarea fiicei lui Steve Jobs/ Instagram

În secțiunea de comentarii a fotografiei, utilizatorii s-au grăbit să își dea cu părerea despre lansarea companiei Apple și noul model de telefon. „Frate, pur și simplu lansează același lucru iar și iar”/ „Apple a lansat, din nou, același telefon cu îmbunătățiri abia marginale?”/ „Nu este deloc același lucru, deoarece continuă să coste din ce în ce mai mulți bani”, sunt doar câteva din comentariile pe care utilizatorii le-au lăsat la postarea de pe Instagram.

Citește și: Cum să actualizezi dispozitivele iOS și Mac pentru a păstra datele în siguranță

Discuția vine la puțin timp după ce Apple și-a anunțat noile modele de telefoane și dispozitive, care, potrivit companiei, se pot conecta prin satelit și permit utilizatorilor să trimită mesaje SOS dacă sunt în pericol și nu au semnal. Noul model de telefon, respectiv iPhone 14, a fost elementul care a încheiat evenimentul anual, prezentat de CEO-ul Apple, Tim Cook.

Printre produsele lansate anul acesta și află și Apple Watch Series 8 și Apple Watch Ultra, care a fost conceput special pentru pasionații de sporturi extreme. iPhone 14 și iPhone 14 Plus, care au un ecran de 6,7 inchi, sunt disponibile în cinci culori: Midnight, Starlight, albastru, violet și roșu. iPhone 14 va costa 799 de dolari, iar iPhone 14 Plus va costa 899 de dolari.

Citește și: Lansarea iPhone 14, Apple Watch Series 8 și AirPods Pro

Zvonurile că gigantul tehnologic se va folosi de sateliți au apărut încă la începutul acestei luni, însă miercuri, aceste speculații au devenit realitate. „Deoarece sateliții se mișcă rapid prin spațiu, iPhone-ul vă va arăta unde să vă îndreptați pentru a menține conexiunea și a evita obstacole precum munți sau frunziș dens”, a declarat compania Apple.

Mai multe despre noile produse lansate de Apple anul acesta găsești AICI.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite