Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de când s-au căsătorit. Care este motivul despărțirii

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează
Simona Halep și Toni Iuruc divorțează

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează. Sportiva româncă și afaceristul au decis să meargă pe drumuri separate, de comun acord, la mai puțin de un an de când au făcut cununia civilă. 

Potrivit publicației ProSport, Simona Halep și Toni Iuruc vor oficializa despărțirea la notariat, în cursul zile de joi, iar apoi fiecare dintre cei doi își poate vedea de viața lui. Decizia a fost luată de comun acord, fără scandal, iar aceștia nu vor împărți nimic, pentru că au stabilit încă de la început că, în cazul despărțirii, fiecare va pleca din relație așa cum a intrat. 

Deși inițial cei doi păreau să fie suflete pereche, aceștia au decis că este mai bine pentru amândoi să meargă pe drumuri separate. Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc divorțează ar fi distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera sportivei

Mai mult, părinții campioanei ar fi insistat ca aceștia să-și mai dea o șansă, motiv pentru care au mers într-o vacanța vara aceasta în Grecia. Nici peisajele exotice nu au salvat relația celor doi, astfel că, aceștia au clarificat lucrurile, hotărând să se despartă definitiv. 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie 2021

Simona Halep și Toni Iuruc împlineau un an de la cununia civilă pe 15 septembrie, urmând să se cunune religios pe data de 13 noiembrie 2022. Însă, planurile acestora au fost date peste cap de o decizie neașteptată. 

Nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia și au fost trimise, din câte se pare, invitații pentru 300 de persoane. Data era aleasă special la finalul sezonului competițional și chiar dacă Halep ajunge la Turneul Campioanelor, turneul nu încurca planurile Simonei fiindcă e programat în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie.

Nașii ar fi trebuit să fie Toni Mihale, bun prieten din copilărie cu Toni Iuruc, și Cristina, partenera sa de viață. Familia Mihale derulează afaceri în mai multe domenii, printre altele având și un salon de evenimente sau acțiuni importante la o firmă ce deține un club din Mamaia.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite