Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ținuta purtată de Serena Williams la US Open a făcut-o să strălucească, la propriu. Jucătoarea de tenis a purtat peste 400 de diamante

Ținuta purtată de Serena Williams la US Open/ Foto: Instagram
Ținuta purtată de Serena Williams la US Open/ Foto: Instagram

Serena Williams a debutat la US Open anul acesta cu o ținută demnă de o campioană. Sportiva a purtat un set personalizat de la Nike, inspirat de echipamentele patinatorilor artistici. 

Pe 29 august, Serena Williams a învins-o pe jucătoarea Danka Kovinic, din Muntenegru, cu un scor 6-3, 6-3. Aceasta și-a făcut apariția într-un echipament Nike, negru, cu detalii din pietre prețioase, care a făcut-o pe celebra jucătoare de tenis să fie în centrul atenției. 

„Inspirată de rochiile grațioase purtate de patinatoarele artistice, corsetul împodobit cu pietre prețioase și fusta asortată au pus-o pe Serena în centrul atenției și i-au permis, în același timp, libertatea de mișcare. Fusta are, de asemenea, o semnificație simbolică, fiind construită cu șase straturi care onorează cele șase victorii anterioare ale sportivei la Flushing”, a declarat brandul care i-a asigurat ținuta Serenei. 

Ținuta purtată de Serena Williams la US Open/ Foto: Instagram
Ținuta purtată de Serena Williams la US Open/ Foto: Instagram

De asemenea, la ținuta impresionantă s-a adăugat și o pereche de pantofi sport NikeCourt Flare 2 negri, personalizați. Aceștia au prezentat un „design încrustat cu diamante și inițialele ei pe partea laterală”, precum și o dantelă aurie, decorată cu 400 de diamante din ceramică neagră, acestea fiind adăugate în colaborare cu Serena Williams Jewelry. 

Ținuta purtată de Serena Williams la US Open/ Foto: Instagram
Ținuta purtată de Serena Williams la US Open/ Foto: Instagram

Mai mult, jacheată asortată și geantă au fost realizate împreună cu echipamentul purtat de sportivă pe teren, reflectând personalitatea sclipitoare a celebrei jucătoare de tenis. 

Serena Williams a anunțat că se retrage din tenis

La începutul lunii august 2022, Serena Williams a anunțat printr-o scrisoare deschisă pentru revista Vogue că se retrage oficial din tenis, după ediția din acest an de la US Open.

„Este cel mai greu lucru pe care mi l-aș putea imagina vreodată. Nu vreau să se termine, dar, în același timp, sunt pregătită pentru ceea ce urmează. Din păcate, nu am fost pregătită să câștig Wimbledon anul acesta. Și nu știu dacă voi fi pregătită să câștig la New York. Dar am de gând să încerc. Iar turneele premergătoare vor fi distractive. Dar nu caut un moment ceremonial, un moment final pe teren”, a anunțat legendara tenismenă în cel mai recent număr al revistei Vogue. 

Anunțul sportivei vine după ce aceasta a debutat cu o victorie la turneul WTA 1.000 de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.527.250 de dolari. Aceasta a fost prima victorie a americancei în 430 de zile.

„Presupun că este o luminiță la capătul tunelului şi mă apropii de ea. Îmi doresc foarte mult să ajung la lumină. Iubesc să joc, este grozav, dar nu o voi putea face pentru mult timp. Mă refer la libertate. Îmi place să joc totuși, așa că e uimitor. Dar, știi, nu pot fi jucătoare de tenis la nesfârșit. Așa că uneori vrei să încerci să te bucuri cât mai mult de momente și să faci tot ce poți acolo unde te afli”, a declarat Serena Williams, câştigătoarea a 23 de titluri de Grand Slam. 

„Sunt oameni care spun că nu sunt GOAT (nr. cea mai bună din istorie) pentru că nu am depășit recordul Margaret Court de 24 de titluri de Grand Slam, pe care ea l-a obținut înainte de Era Open, care a început în 1968. Aș minți dacă aș spune că nu vreau această performanță. Nu mi-aș fi dorit niciodată să fiu obligată să aleg între tenis și familie. Nu cred că este corect. Dacă aș fi fost bărbat, nu aș fi fost nevoită să scriu asta, pentru că aș fi jucat în continuare și aș fi câștigat, în timp ce soția mea făcea efortul fizic de a ne extinde familia. Trebuie să mă concentrez pe a fi mamă, pe obiectivele mele spirituale și, în sfârșit, să descopăr o Serena diferită, dar entuziasmată. Voi savura aceste săptămâni viitoare”, a scris Williams în scrisoarea din Vogue. 

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite