Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ziua urlatului la Lună. Cum să te conectezi cu lupul din tine

Ziua urlatului la Lună/ Pixabay
Ziua urlatului la Lună/ Pixabay

Ziua urlatului la Lună. Lupul este un simbol puternic de-a lungul mitologiei, fie că, vorbim de lupul Fenris care a fost creat să mistuiască lumea sub conducerea lui Ragnarok, sau Romulus și cu Remus, care au fost crescuți de către lupi pentru a forma fundația Imperiului Roman, cel mai puternic imperiu din toate timpurile.

Aceștia au fost subiectul artei puternic mișcătoare, cea mai populară mișcare, care îmbrățișează acum prin această sărbătoare rolul celor trei lupi. Jumătate din timp monstruos și jumătate nobil, nici un alt animal nu a mai fost vreodată atât de controversat, dar un aspect rămâne cu siguranță la fel. Lupii sunt deseori văzuți urlând la lună, iar Ziua urlatului la Lună este oportunitatea ta de a li te alătura în celebrarea sălbăticiei.

Istoria Zilei urlatului la Lună

În multe părți ale lumii, lupii sunt văzuți ca și niște animale de companie, iar hărțuirea animalelor și punerea acestora în pericol, a dus la eforturi severe de vânătoare și recuperare, care pot fi foarte costisitoare. Această zi se celebrează în data de 26 octombrie, a fiecărui an.

Citește și: Ziua Internațională a tastei Capslock. Istoria celui mai enervant buton de pe tastatura ta

Lupii sunt niște animale minunate și maiestuoase, dar și o parte vitală a ecologiei lumii. Ziua urlării la lună a fost organizată, cu scopul, de a ajuta oamenii să se autoeduce, și pentru a oferi o mână de ajutor organizațiilor ca și Paradisul Lupilor pentru a genera fonduri și pentru a participa la conservarea acestor animale.

Cum să sărbătorești Ziua urlatului la Lună

Poți păstra lucrurile într-un mod normal în această zi a urlatului la lună, doar privind la lună și ascultând urlatul acestor animale, mai ales, dacă te afli undeva într-o zonă de pădure. Sau poți să-ți aduni prietenii și să mergeți în pădure pentru a face un foc de tabără sub lumina lunii într-o zi de toamnă întunecată și rece.

Pentru cei ce sunt mai altruiști, este foarte interesant să-și adune planurile și să realizeze o adunare de fonduri pentru evenimentul local de conservare a lupilor.

Citește și: Ziua Internațională a Artiștilor. Astăzi sărbătorim oamenii care au realizat o imagine mai bună a istoriei lumii

Într-o notă mult mai metaforică, urlatul la lună poate reprezenta eliberarea din ceea ce înseamnă tradițional și standarde, holbându-te doar la întunericul nopții și departe de lumina zilei și de civilizație.

Ziua urlatului la lună poate fi o oportunitate de a te elibera, de a face ceva sălbatic și neașteptat, simțindu-te conectat cu natura și lăsând sălbăticia să pătrundă în tine.

Te-ar putea interesa și