Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ziua Internațională a Preparării Cinei de către Bărbați. Ziua în care femeile trebuie să fie răsfățate

Ziua Internațională a Preparării Cinei de către Bărbați/ Pexels
Ziua Internațională a Preparării Cinei de către Bărbați/ Pexels

Ziua Internațională a Preparării Cinei de către Bărbați. Sună foarte interesant, nu? Să vii acasă de la serviciu, foarte obosită și copleșită de tot ceea ce s-a petrecut la locul tău de muncă, și partenerul tău drag să te aștepte cu masa gata pregătită, sarcina ta fiind, doar să o consumi. Aceasta ar fi o imagine diferită, a zilelor idilice, când bărbatul muncea, iar femeia stătea acasă (muncind mai mult decât bărbatul).

Femeile munceau pentru a menține casa curată, și nu este de mirare că, această tradiție a femeii pregătind cina, a continuat și în prezent. Este timpul să întoarcem această viziune pe dos, iar Ziua Internațională a Preparării Cinei de către Bărbați este doar un mic pas de a împărți responsabilitățile de a construi o casă și o familie împreună.

În plus, unii dintre cei mai buni bucătari sunt bărbații, așa că, nu există nicio îndoială că, ei pot pregăti orice fel de mâncare. Ziua Ziua Internațională a Preparării Cinei de către Bărbați este șansa ta de a-ți testa abilitățile, doar pentru a-ți aminti că o comandă nu este la fel ca și o cină preparată de către soțul sau iubitul tău.

Istoria Zilei Internaționale a Preparării Cinei de către Bărbați

Ziua Internațională a Preparării Cinei de către Bărbați este o sărbătoare care se celebrează pe data de 2 noiembrie. Această zi a fost stabilită cu scopul de a-i scoate la lumină pe acei bărbați, care nu au pregătit nimic altceva în afară de un grătar, și sunt puțin intimidați de zona de bucătărie. Sandy Sharkey este responsabilă pentru crearea acestei zile, determinându-i pe bărbați să fie niște maeștri ai bucătăriei.

Citește și: Ziua Internațională a Bancurilor. Cum putem transforma râsul în terapie

Cunosc foarte multe persoane de sex masculin care au fost neexperimentați cu totul, în bucătărie, și care au ajuns să fie niște profesioniști, din moment ce au lăsat criticile și frica deoparte. Crearea acestei zile sosește ca și o oportunitate de a te scoate din zona de grătar, și de a-ți îmbucura familia cu un fel de mâncare extraordinar de gustos.

Cum să celebrezi Ziua Internațională a Preparării Cinei de către Bărbați

Sunt câteva reguli, care se aplică în ziua celebrării, și care încep fără pomenirea grătarului. Aceștia, apoi, nu permit să se consume resturi de mâncare sau să se comande pizza. Ziua Internațională a Preparării Cinei de către Bărbați este o zi, în care bărbații pășesc în zona de bucătărie și învață tainele de a nu se da în lături și de a prepara niște feluri de mâncare minunate.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci, este să aduci cu tine și o doză de umor, atunci când prepari primul tău fel de mâncare. Greșeli i se întâmplă oricui, mai ales atunci când, înveți ceva nou și te familiarizezi cu un domeniu, pe care încă nu l-ai testat. Gătitul este o parte a artei, o parte a științei. Sunt foarte multe aspecte pe care le poți greși.

Citește și: Ziua Internațională a Ginului Tonic. Celebrează această zi cu rețeta iconică a lui James Bond

Dar nu lăsa ca, aceste lucruri să te oprească din actul creării unor feluri de mâncare nemaivăzute și nemaigustate. Amintește-ți doar că, partenerul tău poate să te ajute cu pregătirea preparatului, te poate ajuta cu alegerea felului de mâncare, chiar dacă au mai pregătit acel fel de mâncare, dar apoi, ești pe cont propriu. Privește partea grozavă a lucrurilor! Nu se va regăsi nicio urmă de varză în acest fel de mâncare sau bucăți mici de carne!

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite