Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Casa de vară a Reginei Elisabeta se poate închiria pe Airbnb. Cât costă o noapte de cazare

Casa de vară a Reginei Elisabeta/ Mirror
Casa de vară a Reginei Elisabeta/ Mirror

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, moșia sa regală din Sandringham din Norfolk a fost listată pentru închiriere pe platforma Airbnb. Suverana a folosit casa cu o grădină impresionantă, drept refugiu privat în timpul vacanțelor de vară.

Regina Elisabeta a II-a și-a petrecut mult timp la casa sa din Sandringham din Norfolk, care a fost oferită drept cadou pentru prințul Albert în anul 1862. Potrivit site-ului de închirieri, prețul moșiei pentru o singură noapte este de 400 de euro. Spațiul dispune de patru dormitoare și două băi și poate fi închiriat pentru opt persoane.

De asemenea, și casa de vacanță a Regelui Charles al III-lea poate fi închiriată. Aceasa se află pe o insulă îndepărtată din Marea Britanie și oferă o vedere la mare, însă este asunsă printre copaci și oferă foarte multă intimitate.

Citește și: Motivul pentru care sicriul Reginei Elisabeta a fost confecționat din plumb. Acesta a fost pregătit în urmă cu 30 de ani

Fiind acum rege, Charles are dreptul să aleagă două case în care să locuiască, inclusiv palate, castele sau locuințe impunătoare. Cu toate acestea, actualul rege este cunoscut pentru faptul că admiră căsele ciudate, locuind pentru mult timp în locuința micuță cu trei dormitoare din Lwynywermod, Țara Galilor.

Acesta a stat în nenumărate rânduri într-o căsuță izolată de pe Insulele Scilly din Cornwall, împreună cu regretata sa soție Diana și copiii lor. Tamarisk House datează din 1960, are patru dormitoare și este ascunsă de copaci uriași pentru a proteja intimitatea familiei regale. Casa, care dispune de internet, televizor și o bucătărie bine utilată, este disponibilă pentru rezervare publicului, cu prețuri variind de la 1.315 lire la 5.295 lire sterline pentru un sejur de șapte nopți, în funcție de momentul în care vizitați.

În ciuda faptului că Regele Charles este proprietarul insulei, casa este închiriată de prietenii regelui Charles, obert Dorrien-Smith și soția sa Lucy, care sunt gardienii acesteia.

Citește și: Locul secret în care s-a ascuns Vladimir Putin a fost găsit. Cum arată palatul în care locuiește acum președintele Rusiei

Charles a deschris Insulele Scilly drept „o locație ideală pentru vacanțe relaxate și active, cu kilometri de plimbări pe coastă și trasee pentru biciclete de explorat, cu bărci care circulă regulat între insule, tururi pitorești și excursii de observare a vieții sălbatice.”

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite