Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Locul secret în care s-a ascuns Vladimir Putin a fost găsit. Cum arată palatul în care locuiește acum președintele Rusiei

Locul secret în care s-a ascuns Vladimir Putin/ Foto: navalny.com
Locul secret în care s-a ascuns Vladimir Putin/ Foto: navalny.com

Vladimir Putin se ascunde în timp ce Rusia este un câmp de luptă între armată și familiile tinerilor chemați la mobilizare. Președintele rus nu se află la Kremlin, așa cum ar trebui, ci se ascunde într-un palat uriaș, departe de ochii lumii.

Se știu foarte puține lucruri despre proprietatea unde se ascunde acum Vladimir Putin. Presa internațională a făcut publice doar câteva fotografii cu aceasta, arătând o clădire uriașă, iar informațiile susțin că aceasta are multe dormitoare și o curte imensă. Casa se află la jumătatea distanței dintre Moscova și Sankt Petersburg, pe malul Lacului Valdai, relatează Digi24.

Citește și: Adevăruri ireale despre Rusia. Iată 36 de lucruri pe care probabil nu le știai

Potrivit Fundației Anticorupție, înființată de activistul rus Alexei Navalnîi, casa aceasta este locul favorit al lui Putin. Clădirea este definiția luxului. Dispune de un spa cu trei etaje, piscină, precum și un salon de înfrumusețare personal. De asemenea, potrivit informațiilor transmise de fundație, se pare că locuința nu este deținută în totalitate de președintele Rusiei, ci parțial ar fi și pe numele miliardarului Iuri Covalciuc, cunoscut drept bancherul personal al lui Putin.

Citește și: Vladimir Putin, declarații șocante în timpul unei conferințe de presă. Președintele rus a apărut îmbujorat și vesel în timp ce transmite un mesaj înfiorător tinerilor

O jurnalistă independentă, Farida Rustamova, susține că a aflat că Vladimir Putin intenționează să petreacă aici mai multe zile și că ar fi preînregistrat mai multe videoclipuri care vor fi lansate public. Încearcă în acest fel președintele Rusiei să mascheze lipsa din fața publicului. Aceeași sursă spune că președintele și-a odihnit „trupul și sufletul” la complexul de lux.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite