Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Un tată a aflat de la televizor unde era ascuns copilul său. Puștiul se afla de 11 zile în subsolul casei

Un tată a aflat de la televizor unde era ascuns copilul său. Puștiul se afla de 11 zile în subsolul casei
Un tată a aflat de la televizor unde era ascuns copilul său. Puștiul se afla de 11 zile în subsolul casei

Un tată a aflat că fiul său, care fusese dat dispărut, se ascundea în subsolul casei sale, în timp ce se uita la televizor. Băiatul, în vârstă de 12 ani, a fost dat dispărut timp de 11 zile, tatăl fiind complet șocat când prezentatorul i-a spus că se afla la subsol.

Într-un interviu cu Nancy Grace pentru HLN, Charles Bothuell a rămas fără cuvinte atunci când a fost întrebat cum a reușit fiul său să fie încă în viață în limitele propriei sale case.

„Am verificat subsolul și eu și soția mea. FBI-ul a verificat subsolul, poliția din Detroit a verificat subsolul meu. Este absurd”, a răspuns bărbatul.

Citește și: Cum anume afectează ecranele dispozitivelor creierul copilului

După interviu, Charles Bothuell a fost asaltat de presă, însă acesta a răspuns din nou că nu știa că fiul său se ascundea acolo. Cu toate acestea, în urma unei anchete făcute de polițiști, s-a aflat că băiatul în vârstă de 12 ani, nu a fost „pierdut” niciodată și că acesta doar se ascundea de tatăl său și de mama lui vitregă, Monique Dillard-Bothuell.

Când copilul a fost găsit, acesta a recunoscut că s-a ascuns pentru că era speriat de reacția pe care tatăl său o avea atunci când și-a sat seama că nu a făcut exerciții fizice, potrivit Unilad.

În aprilie 2015, cuplul a fost arestat și acuzat de tortură și abuz asupra copiilor de gradul doi. Acuzația de tortură a fost ulterior respinsă în instanță. Dacă aceasta s-ar fi dovedit, cuplul ar fi fost condamnat la închisoare pe viață. La procesul din anul 2016, Bothuell a pledat vinovat pentru abuzul asupra copiilor de gradul patru în schimbul eliminării acuzațiilor de abuz asupra copiilor de gradul 2.

Citește și: Un copil din Spania și-a pierdut viața în urma unei ploi cu grindină. Furtuna neobișnuită a venit după o perioadă de secetă

Procurorii au dezvăluit că puștiul era foarte slăbit și avea urme pe corpul său atunci când a fost găsit. Bothuell a recunoscut că și-a bătut fiul cu o țeavă de PVC și a fost obligat să facă 18 luni de cursuri de gestionare a furiei. De asemenea, a pierdut custodia fiului său și nu i s-a mai permis să mai aibă contact cu el. Soția sa, Dillard-Bothuell, a acceptat, de asemenea, un acord de pledoarie, dar detaliile nu au fost făcute publice.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite