Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Maluma va fi tată! Artistul și Susana Gomez vor avea o fetiță și i-au ales deja numele

Maluma
Maluma

Maluma va fi tată! Celebrul cântăreț columbian, Maluma, a făcut un anunț inedit în timpul concertului pe care l-a susținut la Washington. Artistul a dezvăluit că va fi tată în videoclipul noii sale piese,„Procura”.

Fanii au fost încântați să afle că artistul lor preferat va deveni tătic. În timp ce concerta pe scena din Washington, Maluma a mărturisit că începe o nouă etapă în viața lui, iar imaginile videoclipului piesei „Procura” sunt dovadă că artistul și partenera sa vor deveni părinți.

Citește și: Casa emblematică din serialul „Sex Education” a fost scoasă la vânzare. Cât costă locuința familiei Milburn

În imagini, Maluma și iubita sa, Susana Gomez, apar în ipostaze tandre, iar una din scene îl arată pe cântăreț atingându-i pântecul iubitei sale, dezvăluind că cei doi așteaptă primul lor copil împreună. Următoarele imagini îi arată pe cei doi la o clinică, unde un medic îi face o ecografie Susanei, iar Maluma este văzut extrem de emoționat.

Mai mult, se pare că cei doi au dezvăluit și sexul copilului. Imaginile din videoclip îi arată pe cei doi la Gender Reveal, petrecerea organizată pentru a afla sexul copilului. Maluma va fi tată de fată! Atât Maluma, cât și Susana Gomez au purtat coliere cu diamante care avea pandantive cu numele „Paris”, semn că deja au ales numele micuței.

Citește și: Jada Pinkett Smith a vândut droguri în adolescență. Ce motiv a invocat actrița: „A fost singura soluție pentru a supraviețui”

Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, Maluma a declarat că este foarte fericit în relația sa și că primește tot sprijinul de care are nevoie de la iubita lui: „Este uimitoare. Este frumoasă”, a spus artistul despre relația sa. „Încerc să păstrez totul cât mai privat, să țin relația departe de ochii publicului, dar e imposibil. Sunt bine, sunt fericit și sunt foarte echilibrat, iar asta este foarte important. Sănătatea mea mintală este foarte bună. Este tot ce îmi pot dori”.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite