Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cum a reușit o femeie să-și țină sarcina secretă timp de nouă luni. Nici măcar familia nu a știut: „A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o!”

Cum a reușit o femeie să-și țină sarcina secretă timp de nouă luni. Nici măcar familia nu a știut: „A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o!"/ Foto: Freepik
Cum a reușit o femeie să-și țină sarcina secretă timp de nouă luni. Nici măcar familia nu a știut: „A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o!”/ Foto: Freepik

Miranda Zilkowsky și-a ascuns sarcina de către toți cei din jurul său, inclusiv de către familia ei, timp de nouă luni, iar, mai apoi, a dezvăluit totul pe contul său de TikTok. Petrecerile pentru bebeluși, dezvăluirile de acest gen, dar și sărbătorile mari sunt, de obicei, pe lista de repere ale părinților, însă o femeie a spus cum și-a ascuns sarcina timp de nouă luni.

Miranda Zilkowsky a decis că nu e în regulă să împărtășească vestea, așa că doar partenerul ei știa de așteptarea celui mic. Într-un TikTok viral, Miranda a scris: ”POV: Ți-ai păstrat sarcina secretă timp de nouă luni”, înainte de a continua să explice de ce și cum a făcut acest lucru.

În videoclip, ea și-a arătat testul pozitiv și apoi fotografiile cu burtica de mămică, care era una foarte vizibilă. Aceasta a mai dezvăluit și cum a reușit să pună în scenă o întreagă ședință foto de maternitate fără a spune prietenilor și familiei ei. Tot în acest videoclip, urma să le spună părinților ei când ar fi avut deja 30 de săptămâni de sarcină. Tatăl acesteia poate fi auzit exclamând fraza: „Ai ascuns tot timpul asta de către noi?”, timp în care mama acesteia era extrem de fericită.

Citește și: 7 semne care te anunță că ești extrem de fertilă

Miranda a explicat că părinții ei trăiesc departe, așa că, nu ar fi putut vedea burtica proeminentă și că ea este independentă, lucrând de acasă, deci, nici măcar colegii nu ar fi putut observa. Miranda ne spune astfel: „Nu am avut o petrecere pentru bebeluș sau un sex dezvăluit, dar este în regulă”, potrivit Mirror.

Pe TikTok a adunat trei milioane de vizualizări, comentatorii spunând că nu ar fi putut ascunse acest lucru atât de mult timp. Mulți o lăudau sau se minunau de reținerea acesteia. Un utilizator a spus: „Sentimentele mamei mele ar fi atât de rănite dacă nu i-aș spune”. Alții erau de părere că este absolut incredibil să ascunzi o sarcină timp de cinci luni. Totodată, aceasta este reticentă și în a dezvălui numele fiului ei, așa că, păstrează ascuns acest aspect.

Citește și: Cinci sfaturi care te vor ajuta să rămâi însărcinată mai repede. Un medic specialist în fertilitate a explicat totul

Miranda a devenit mult mai deschisă de când a născut, împărtășind o mulțime de videoclipuri și fotografii cu fetița ei. Videoclipurile sunt adesea însoțite de titlurile „mica mea prințesă”, „soarele meu”, în loc de a fi dezvăluite cu numele ei.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite