Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo azi, 7 septembrie 2022. Cum va fi vremea astăzi

Prognoză meteo azi, 7 septembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo azi, 7 septembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo azi, 7 septembrie 2022. După mai multe zile friguroase temperaturile vor fi în creștere, iar ploile se vor concentra mai mult pe zona montană. În toată țara vor fi temperaturi potrivite pentru început de septembrie.

Prognoză meteo azi, 7 septembrie 2022 în țară

Vremea va fi tot mai plăcută, cu soare, începând cu data de 7 septembrie 2022. Reprize scurte de ploaie vor apărea pe la munte, prin centrul și nord-vestul țării și prin extremitatea sud-estică, însă în majoritatea regiunilor cerul va fi mai mult senin.

Maximele se vor încadra între 19 și 29 de grade, potrivit prognozei meteo care este valabilă pentru România. În toată țara vor fi temperaturi potrivite pentru început de septembrie. Dimineața și seara există posibilitatea de a se semnala local condiții de ceață.

Prognoză meteo azi, 7 septembrie 2022 în București

În Capitală temperaturile vor fi în creștere, iar maximele termice se vor încadra în jurul valorilor de 25-27 de grade Celsius. Mai apar ceva înnorări şi s-ar putea să plouă slab la începutul zilei. Apoi se arată trecător şi soarele, iar maxima se oprește pe la 25 de grade, fiind o valoare mai scăzută decât ar fi normal. Noaptea vor fi 13 – 14 grade în centru şi 11 grade la marginea orașului.

Prognoză meteo azi, 7 septembrie 2022 la munte și la mare

Şi la munte se mai încălzeşte puţin. O să avem atmosferă schimbătoare, înnorări şi scurte reprize de ploaie în majoritatea masivelor. Vântul prinde putere în Munții Banatului, iar pe vai şi în depresiuni, dimineața apare ceață.

La mare va fi răcoare, dar vremea se încălzeşte în a doua parte a săptămânii. Se înnorează şi o să picure trecător, dar apare şi soarele pe parcursul zilei. Pe plajă vor fi cel mult 23 de grade, iar apa mării va avea în jur de 22 de grade.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite