Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo 6 septembrie 2022. Vremea începe să se încălzească

Prognoză meteo 6 septembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo 6 septembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo 6 septembrie 2022. Vremea începe să se încălzească în mare parte din țară, iar temperaturile se vor menține normale pentru această perioadă a anului.

Prognoză meteo 6 septembrie 2022 în țară

Meteorologii anunță că marți, 6 septembrie 2022, temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele din zilele precedente în sud-vestul României. Vremea se va menține în general răcoroasă în restul teritoriului, în mod special dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în timpul ploilor. Își vor face apariția aversele de scurtă durată la munte, în nord-vest, centru şi doar izolat în celelalte zone ale țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile afectate de precipitații, potrivit ANM.

Temperaturile maxime se vor situa între 20 și 27 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade Celsius. De asemenea, izolat, dimineața și noaptea, se va semnala ceață.

Prognoză meteo 6 septembrie 2022 în București

Marți, 6 septembrie 2022, vremea se va menține în general frumoasă în Capitală, iar temperaturile se vor apropia de cele normale pentru prima lună de toamnă a anului. Vremea va fi răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul se va menține înnorat pe parcursul zilei, iar șansele de precipitații sunt reduse. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 25 de grade Celsius, iar valorile minime vor atinge 11 – 13 grade Celsius.

Prognoză meteo 6 septembrie 2022 la munte și la mare

La munte găsim atmosferă schimbătoare, înnorări şi ploi slabe, mai ales în masivele sudice. Vântul nu pune probleme, iar temperaturile se mențin la valorile de luni. Vremea se mai încălzeşte de miercuri încolo.

La mare găsim vreme destul de frumoasă. După-amiază apar câțiva nori, poate şi o ploaie de scurtă durată. În rest avem soare, briza activa şi până la 24 – 25 de grade prin staţiuni. Apa mării are în jur de 23 de grade.

Te-ar putea interesa și