Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prognoză meteo luni, 5 septembrie 2022. Iată cum va fi vremea la început de săptămână

Prognoză meteo luni, 5 septembrie 2022/ Pexels
Prognoză meteo luni, 5 septembrie 2022/ Pexels

Prognoză meteo luni, 5 septembrie 2022. Astăzi, meteorologii au anunțat că vremea începe să se încălzească în unele zone.

Prognoză meteo luni, 5 septembrie 2022 în țară

Luni 5 septembrie 2022, vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în a doua parte a zilei când va ploua pe alocuri în zonele montane și submontane și izolat în vestul și în centrul țării.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 17 grade, mai scăzute în zonele depresionare. Izolat vor mai fi condiții de ceață.

Prognoză meteo luni, 5 septembrie 2022 în București

În Capitală, vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor, totuși dimineața va fi încă răcoroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 26 -27 de grade, iar cea minimă de 11 – 14 grade.

Prognoză meteo luni, 5 septembrie 2022 la munte și la mare

La munte, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în a doua parte a zilei, când pe alocuri va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice nu vor varia semnificativ față de intervalul anterior.

Pe litoralul românesc, valorile vor crește ușor, iar vremea va fi răcoroasă, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 22 și 25 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare, în zona de coastă. Temperaturile minime vor fi de 12 -14 grade. Temperatura apei mării va avea valori de 21 – 23 de grade.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite