Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Schimbări majore la WhatsApp. Ce trebuie să știe utilizatorii

WhatsApp/ Pixabay
WhatsApp/ Pixabay

WhatsApp, aplicația folosită de milioane de oameni, testează noi modificări majore. Noua funcție vizează în principal grupurile.

Noua funcție se numește Communities (Comunități) și vizează grupurile făcute de utilizatori pe grup. Această modificare se află în continuă dezvoltare de mai multe luni. Fiecare comunitate este ca un „grup” gigant pentru grupurile de WhatsApp existente.

Această funcție va permite trimiterea unui mesaj către mai multe grupuri în același timp. „Este un loc privat în care administratorii de grup au mai mult control asupra unor grupuri pe WhatsApp, disponibil într-o viitoare actualizare a aplicației. Este ca un chat de grup, iar administratorii de grup pot conecta alte grupuri din Comunitate”, a spus WABetaInfo, compania care a testat aceste modificări.

Citește și: Știai că dacă îți ștergi emailurile poți contribui la salvarea Planetei? Află tot din materialul de mai jos

Din păcate, WhatsApp, deținută de Meta, nu a confirmat când va fi lansată funcția pentru publicul larg. cu toate acestea, WABetaInfo a notat că WhatsApp ar testa și alte caracteristici, respectiv posibilitatea de a salva mesajele care dispar, căutarea mesajelor după dată, o nouă comandă rapidă pentru cameră și un emoji mare și animat cu inimă portocalie.

Aplicația WhatsApp a picat din nou

Ieri, aplicația s-a confruntat, din nou, cu probleme. Utilizatorii nu au putut trimite sau primi mesaje, iar problema a afectat serviciul în mai multe țări.

Potrivit mesajelor transmise pe Twitter sau Facebook, rețeaua WhatsApp nu a funcționat în mai multe zone din lume.

Citește și: Cum să actualizezi dispozitivele iOS și Mac pentru a păstra datele în siguranță

„Suntem conștienți de faptul că unii oameni întâmpină probleme în prezent cu trimiterea mesajelor și lucrăm pentru a restabili aplicația WhatsApp pentru toată lumea cât mai repede posibil”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei Meta pentru Business Today.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite